"Citi zēni" solists atklāj, vai viņa dalība šovā "Dejo ar zvaigzni" nav nākusi par sliktu grupai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Jau šonedēļ ir šova "Dejo ar zvaigzni" fināls. Grupas "Citi zēni" solists Jānis Pētersons ir viens no finālistiem. Šovā spraigi aizritējuši vairāki mēneši. Pētersons izdevumam "Kas Jauns" atklāj, vai dejošana nav nākusi par sliktu mūzikai.

Vaicāts, vai nav tā, ka puiši zaudējuši savas grupas solistu, viņš saka: "Nē, nē! Viņi mani pilnībā atbalsta šajā piedzīvojumā! Protams, ir sarežģīti, jo nesanāk tik daudz, cik gribētos, iesaistīties grupas radošajās aktivitātēs, bet, no otras puses, basģitārists Roberts Memmēns pat atzina, ka ir forši padarboties grupā, ja manis nav klāt! Jo tad rodas jaunas vēsmas, citas idejas. Un tas ir labi– šī pauzīte citam no cita ir pat nedaudz veselīga, jo pirms Eirovīzijas vairākus mēnešus bijām dienu dienā kopā, arī šī vasara "Citiem zēniem" bija ļoti, ļoti aktīva," atzīst Jānis Pētersons.

"Drīz jau šovs beigsies, atgriezīšos grupā, viss turpināsies. Ceru, ka puiši mani sagaidīs atpakaļ. Tomēr nevar teikt, ka esmu pilnībā prom no grupas, turpinu rakstīt dziesmas. Un, lai radītu ko jaunu, nepieciešama jauna dzīves pieredze. Man šajos divos mēnešos tāda bija: ar tango palīdzību neklātienē pabiju Argentīnā, dejojot valsi– franču kafejnīcā... Tās bija pavisam citas izjūtas, un man šķiet, man tagad būs daudz ko pastāstīt."

Viņš arī komentēja grupas atpazīstamību pēc dalības "Eirovīzijā".

"Vai Eirovīzija mums pavēra durvis uz pasauli? Plaši atvērtas tās nav, taču maza spraudziņa gan ir,

un tagad viss atkarīgs no mums pašiem, vai spēsim durvis pavērt plašāk. Bet tajā pašā laikā vislielākais gandarījums, ka mūsu Eirovīzijas "Eat Your Salad" ir viena no visvairāk atskaņotajām latviešu dziesmām vēsturē, jo tagad "Spotify" mūzikas straumēšanas platformā tai ir gandrīz septiņi miljoni skatījumu!" lepns ir Jānis.

Vairāk lasi izdevuma "Kas jauns" 29. novembra numurā.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka šova "Dejo ar zvaigzni" lielais fināls jau šo svētdien, 4. decembrī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu