Artūrs Kurucs gūst astoņus punktus un svin uzvaru Spānijas čempionāta spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Artūrs Kurucs (ar bumbu)
Artūrs Kurucs (ar bumbu) Foto: EPA/Scanpix

Latvijas basketbolists Artūrs Kurucs svētdien, 4. decembrī, Spānijas augstākās līgas (ACB) spēlē guva astoņus punktus. Viņa pārstāvētā komanda Vitorijas "Baskonia" izcīnīja pārliecinošu uzvaru.

"Baskonia" savā laukumā ar rezultātu 102:73 (29:12, 20:18, 36:21, 17:22) pārspēja Mursijas UCAM basketbolistus.

Kurucs spēlēja 26 minūtes un 37 sekundes, kuru laikā realizēja vienu divu punktu metienu un divus no trijiem tālmetieniem. Tāpat viņš tika arī pie divām atlēkušajām bumbām, divām rezultatīvām piespēlēm, vienas pārtvertas piespēles, vienas personīgās piezīmes, viena izprovocēta soda, sakrāja +/- rādītāju +22 un noslēdza maču ar efektivitātes koeficientu 11.

Rezultatīvākais uzvarētāju vienībā bija Roks Gedraitis, kurš izcēlās ar 25 punktiem, bet viesu komandā 18 punktus sakrāja Treviss Traiss.

Tikmēr Rodija Mačohas pārstāvētā Fuenlavradas "Carplus" viesos ar 72:97 (20:23, 14:24, 17:28, 21:22) piekāpās Tenerifes "Lenovo".

Mačoha laukumā bija 15 minūtes un 28 sekundes, kuru laikā guva trīs punktus, realizējot vienu no trijiem divu punktu metieniem un vienu soda metienu. Viņš arī atzīmējās statistikā ar trīs atlēkušajām bumbām, vienu rezultatīvu piespēli, divām pārtvertām piespēlēm, vienu izprovocētu sodu, sakrāja +/- rādītāju 71 un efektivitātes koeficientu trīs.

"Baskonia" ar septiņiem panākumiem desmit mačos turnīra tabulā ieņem sesto vietu, kamēr Fuenlavradas komanda ar bilanci 3-7 atrodas 14.pozīcijā

Iepriekšējā sezonā par Spānijas čempionu kļuva Madrides "Real", kas sērijā ar 3-1 pieveica "Barcelona".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu