VIDEO Vīrietis, kurš "pazuda" no kruīza kuģa Meksikas līcī, dalījies ar savu stāstu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Anton Watman/Shutterstock

Vīrietis, kurš pēc dažiem dzērieniem Meksikas līcī pārkrita pāri kruīza kuģa bortam, pirmo reizi dalījies savā stāstā par izdzīvošanu, aprakstot, kā viņš gandrīz veselu dienu pavadījis ūdenī un cīnījies ar jūras radībām, vēsta medijs "Insider".

Ekskluzīvā intervijā televīzijas kanālam ABC "Good Morning America" pasažieris Džeimss Maikls Greims sacīja, ka 23. novembrī pirms viņš izdzēris dažus dzērienus. Viņš teica, ka nebija piedzēries, taču neatceras, kas notika tālāk.

Nākamās 20 stundas viņa dzīvē turpinājās ar cīņu par izdzīvošanu, viņš piebilda. Greims stāstīja, ka kruīzs devās no Ņūorleānas uz Meksikas salu Karību jūras reģionā.

Greimss sacīja, ka, gaidot glābšanu, naktī, lai uzturētu enerģiju, viņš grauzis blakus esošos priekšmetus, piemēram, bambusa dēli.

Nākamās dienas plkst. 20.25 krasta apsardzes kuģis pamanīja Greimsu un viņu izglāba.

Kuģis gan ir norādījis, ka pārkrist pāri bortam ir teju neiespējami. "Mēs ļoti novērtējam visu centienus, īpaši ASV krasta apsardzes un jūrnieka, kurš pamanīja Greimsa kungu ūdenī. Kruīza kuģiem visās publiskajās zonās ir drošības barjeras, kuras regulē ASV krasta apsardzes standarti, kas neļauj cilvēkiem nokrist.

Nevienam nekad nevajadzētu kāpt augšā pa margām. Vienīgais veids, kā tikt pāri bortam, ir mērķtiecīgi kāpt pāri drošības barjerām," pavēstīja kompānija.

Kā ziņots, 28 gadus vecais vīrietis 23. novembrī kopā ar savu māsu bija bārā uz kuģa "Carnival Valor". Viņš aizgāja uz labierīcībām, taču neatgriezās.

Vairākas glābšanas komandas izpētīja apkārtni, un vīrietis beidzot tika pamanīts ceturtdienas vakarā aptuveni 30 km no Luiziānas krasta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu