"Svingeri ar pieredzi." Svingeru kluba vadītāja atklāj, kas notiek seksa partneru maiņas vakaros (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Sarunu raidījuma "Dziļi ar Džili" viesos ir svingeru kluba "Sex Wife" vadītāja un svingeru dzīvesveida piekritēja Karīna, kura raidījuma skatītājiem atklāj, kā patiesībā viss notiek svingeru klubos.

Vaicāta, kā nolēma pievērsties svingeru kustībai, viņa pastāstīja, ka lielāko dzīves daļu bijusi "pareiza, apzinīga meitene" un visas savas fantāzijas ļoti apspieda.

"Fantāziju realizācija sākās tikai no brīža, kad es pašķīros no sava tā brīža vīra. Tad manā dzīvē sākās seksuālās iztrakošanās periods," stāsta Karīna.

Vispirms viņa pamēģināja seksu trijatā. Savukārt svingeru klubu Karīna pirmo reizi apmeklēja, esot ārzemēs. "Es biju sanervozējusies. Toties pēc tam bija āķis lūpā," atklāj svingere.

"Vislabākais ir iniciatīvu jau no paša sākuma izrādīt. Kad nokavē, tad paliek tas, kas paliek pāri," padomu citiem neliedz Karīna.

Karīna ir aizņemta sieviete un tieši kopā ar dzīvesbiedru rīko svingeru vakarus. Viņa atklāj, ka sevišķa cilvēku atlase netiek veikta. "Bilde ir jāatsūta, lai zinātu, kam taisīt durvis vaļā," viņa piebilst.

"Noteikumi ir ļoti vienkārši: sekss ir uz savstarpēju simpātiju pamata. Ja tu esi atnācis, vai nu tu kādu savaldzināsi, vai nesavaldzināsi.

Brīžiem mēs vienkārši pasakām: visticamāk, pēc tevis pieprasījuma nebūs. Tāda ir tā dzīves realitāte," 

skaidro svingeru kluba vadītāja. Tomēr viņa mierina: "Ir ļoti reti gadījumi, kad mēs esam pateikuši "nē"."

Apmēram puse no Karīnas vadītā svingeru kluba apmeklētājiem ir svingeri ar pieredzi, un tas atraisa atmosfēru.

Kā norāda Karīna, dodoties uz svingeru klubu, no seksuālās veselības viedokļa risks ir tāds pats, kā stājoties jebkurās citās seksuālās attiecībās, tādēļ šajos vakaros obligāts noteikums ir prezervatīvu lietošana. "Es nevienam ar svecīti blakus nestāvu, tā ir cilvēku pašu atbildība sekot līdzi, lai prezervatīvi tiktu lietoti. Prezervatīvi visur ir pieejami," saka Karīna.

Latvijā svingeru pasākumus viņa sāka apmeklēt pirms gada un tolaik bija brīva sieviete. Viņa atklāj, ka svingeru vakaros īpaši pieprasītas ir dāmas, kuras uz pasākumu ieradušās vienas.

Pilnu epizodi skaties šeit.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu