"Ļoti gribēju kļūt par pārdevēju." Sauliete atklāj, ka lielā mērā piepildījusi bērnības sapni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

TV šovā "Vakariņš ar savējiem" aktieris Artūrs Dīcis, influencere Katrīne Sauliete un šefpavārs Elmārs Tannis, ciemojoties pie kādas latviešu ģimenes, atklāja, par ko sapņoja kļūt bērnībā.

Influencere Katrīne Sauliete: "Es bērnībā ļoti gribēju kļūt par pārdevēju. Man ļoti patika vērot, ka cilvēki dod naudu pārdevējai un viņa skaita naudu. Man likās, ka tas ir sapņu darbs, ka tev visu laiku dod naudu.

Man šķita, ka pārdevējas ir ļoti bagātas."

Šķiet, ka Katrīnes sapnis ir savā ziņā piepildījies. Viņa vēl nesen, viesojoties TV raidījumā "Kad viņas satiekas", atklāti runāja par tūkstošiem savā maciņā, ļaujot noprast, cik labi pelna.

Sauliete neslēpj, ka par ienākumiem nesūdzas, un, lai gan šobrīd peļņa ir sarukusi, taču tik un tā ir gana laba, lai uzņēmēja varētu baudīt ceļojumus un palutinātu sevi ar dārgu zīmolu apģērbiem un aksesuāriem. "Nauda nāk caur enerģijām, tāpēc, cik es esmu atdevusi caur cilvēkiem, tik man nāk atpakaļ."

Vaicāta, ap kādiem cipariem grozās viņas ikmēneša ienākumi, Sauliete atbild: "Es katru mēnesi varēju iegādāties labu automašīnu skaidrā naudā. Mierīgi. Protams, sākoties karam, ienākumi ir samazinājušies uz pusi, bet vienalga alga ir liela, un zinu, ka var labāk.

70 tūkstoši mēnesī ir summa, uz kuru viņa tiecas. Viņa ir pārliecināta, ka to var sasniegt.

Sauliete ir arī viena no Krievijas kompānijas "NL International" preču izplatītājām, kura par šo darbošanos saņem arī asu kritiku un nosodījumu pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā. Sauliete vairākkārt uzsvērusi, ka turpinās tirgot Krievijas kompānijas produktus.

Savukārt Artūrs Dīcis atklāja, ka savulaik gribējis kļūt par bārmeni, vēlēšanu viņš uzrakstījis domrakstā.

Dīcis savu sapni par bārmeņa profesiju netika piepildījis, bet šefpavārs Elmārs Tannis piedāvāja viņam piepildīt savu sapni kaut uz vienu vakaru. "Man Augšlīgatnē ir viena pasākumu māja, kurā tieši vajadzīgi bārmeņi. Tas būtu baigi forši, ka tu varētu izdzīvot savu sapni kaut uz vienu vakaru."

Tannis pastāstīja, ka arī viņa dēli šobrīd ir bārmeņi, kā arī pats savulaik strādājis par bārmenis. Prasmīgais šefpavārs teica, ka bārmeņa dzīve ir kolosāla, sakot, ka tā ir arī zināma kontrole.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu