Skandalozais režisors Miks Ozoliņš atklāti par savām dzīves sievietēm un beznosacījuma mīlestību (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Skandalozais ASV dzīvojošais latviešu režisors Miks Ozoliņš, viesojoties raidījumā "Pasaki to skaļi", runāja par savām dzīves sievietēm - gan par savas meitas mammu, gan atklāja to, ka viņa sirdī iekritusi kāda dāma.

Neskatoties uz savu krāsaino privāto dzīvi, tomēr par galveno savas dzīves sievieti viņš sauc meitu Aisliju. "Iepriekš vairākas sievietes man dāvājušas beznosacījuma mīlestību, bet pēc meitas piedzimšanas es tikai sapratu, ko tas patiesībā nozīmē," viņš teic.

Aislijai šobrīd ir desmit gadu, viņa iet piektajā klasē. Kā izrādās, Ozoliņš ir pilna laika tētis jau vairāk nekā trīs gadus. "Viņa dzīvo ar mani, iet skolā, vadāju viņu uz karatē, dziedāšanu, baseinu."

Ozoliņš dalījās atmiņās par pirmo satikšanos ar meitu: "Es viņu pieņēmu (t.i., piedalījās dzemdībās). Tās ir tādas sajūtas, kuras nevar salīdzināt ne ar ko. Kopš tā brīža tu vairs neesi svarīgākais savā dzīvē, jo turpmāko dzīvi bērns būs vissvarīgākais."

Vaicāts, par ko savai meitai var teikt paldies, viņš saka: "Par to, ka viņa māca man, kas ir beznosacījuma mīlestība. Viņa man māca pacietību un dod man motivāciju."

Raidījumā tika pārrunātas arī Ozoliņa attiecības ar meitas mammu Kimberliju. Viņš savulaik izteicies, ka tieši Kimberlija bijusi tā, kura attiecībās beigusi censties, tas bijis viens no iemesliem, kamdēļ abi lēma neturpināt attiecības. "Arī man tur, protams, ir sava vaina jāuzņemas, bet es gribēju, lai mēs esam ne tikai vecāki, vēlējos izveidot arī kreatīvas partnerattiecības. Es mēģināju viņu "stumt" mūzikā, jo viņai ir liels talants, bet man bija žēl, ka nespējām to realizēt ne kopā, ne arī atsevišķi."

Ozoliņš arī komentēja to, kādas šobrīd ir viņa attiecības ar meitas mammu: "Joprojām ļoti labas. Kad vajag, izrunājam visu. Par audzināšanu mums domas ļoti labi sakrīt."

Sarunā Miks atklāja, ka viņa sirds nav brīva, bet no plašākiem komentāriem atsakās. Tas Ozoliņam ir neierasti, jo viņš vienmēr ir atklāts, runājot par savu privāto dzīvi, taču šoreiz atturas no komentāriem, cienot savas dāmas vēlmi publiski neizcelt viņas vārdu un attiecību nianses. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka šajā vasarā Ozoliņš visai bieži nonāca publiskajā telpā, jo savā grāmatā "1001 guru" aprakstījis attiecības gan ar aktrisi Agnesi Zeltiņu, gan Elīnu Fūrmani jeb Dj Ellu, gan Mišelu, ar kuru viņam vairāku gadu garumā bijušas vētrainas attiecības.

Tāpat Ozoliņš šovasar Latvijā filmēja šovu "50 dolāru randiņš", kurā viņš apceļoja Latviju un iepazinās ar vietējām piedzīvojumu meklētājām.

Foto: Mika Ozoliņa šovs

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu