"Es netieku galā ar sevi." Izjukušas šovu zvaigznes Agritas Bindres attiecības ar jauniņo Jāni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Šova "Ģimene burkā" zvaigzne Agrita Bindre-Blumenaua paziņo, ka pārrāvusi attiecības ar jauniņo Jāni Bumbieru. 

"Stāsts ir par manu pielūdzēju Jāni, ar kuru visu šo laiku attālināti tuvāk vai tālāk mums veidojās kaut kas, lai gan nezinu, kā to visu pat nodēvēt. Viņš ir atgriezies Latvijā, jo sapratis, ka attālums attālina vēl vairāk. 

Viņš bija gatavs spert lielo soli, bet nonācām līdz secinājumam, ka tomēr mēs abi neskatāmies vienā virzienā un tā vairs nevaram turpināt."

Agrita uzskata, ka pirmais posms, proti, iepazīšanās, ir noslēdzies, un vajadzētu spert nākamo soli - vai nu sākt dzīvot kopā, vai šķirties. 

"Es nevaru, es netieku galā ar sevi," atklāta ir Agrita.

Šobrīd Agritai esot pārpildīts darba grafiks, un tas apgrūtina uzturēt attiecības ar gados jaunāko pielūdzēju Jāni. "Tas ir loģiski, ka arī viņš to nespēj. Un patiesībā tas bija tas, ko es teicu pašā sākumā, - man bija bail, ka es viņu sāpināšu."

Agrita ir atklāta sakot, ka nespēj piepildīt Jāņa vēlmes. "Viņš bija tas, kurš sākotnēji pateica, ka mums nepieciešama pauze, un tad viņš pateica, ka tā vairs nevar."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Jānis šīs vasaras beigās devās peļņā uz Vāciju.

Bet, atgriezies Latvijā, Jānis šobrīd vēl esot bez darba. Agrita uzskata, ka viņam ir pārlieku daudz brīvā laika domāšanai. Jānis pat esot teicis, ka bijis gatavs spert "lielo soli", ar ko Agrita saprot bildināšanu. 

"Es neesmu vēl izšķīrusies no iepriekšējā vīra, lai lēktu nākamajā laulībā. Nē!"

Šovu zvaigzne pastāstīja, ka Jānis nav atainojis viņas cerības. Viņai bijusi praktiska palīdzība no vīrieša puses, ko Agrita nesaņem.

Lai gan sākotnēji abi teica, ka vecums nav šķērslis, nu Agrita atzīst, ka tas tā tomēr nav. Viņa pauž, ka varbūt ne tik daudz vecuma starpība, cik pieredzes. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka kaislību Agritas dzīvē netrūkst. Agrita un Jāni iepazinās klubā un sāka tikties šīs vasaras sākumā. Viņiem ir 20 gadu starpība, taču tas sākotnēji nemaz neesot bijis šķērslis.

Vasaras noslēgumā Jānis Agritai paziņoja, ka dosies peļņā uz Vāciju. Šovu zvaigzne jau tad bažījās par attiecībām no attāluma, taču nu ir skaidrs, ka attālums neko labu nav nesis.

Tāpat patlaban risinās gan šķiršanās process ar vīru Jāni, gan viņa sākusi jaunu dzīves posmu, pametot Krievijas kompāniju "NL INternational".

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu