Ronaldu beidzot komentējis runas par iespaidīgo līgumu ar Saūda Arābijas klubu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: AFP/SCANPIX

Portugāļu futbolists Krištianu Ronaldu otrdien noliedza, ka jau būtu parakstījis līgumu ar Saūda Arābijas Profesionālās līgas klubu "Al Nassr".

"Nē, tā nav taisnība," par it kā parakstīto līgumu ar "Al Nassr", kas stātos spēkā pēc Pasaules kausa, sacīja portugāļu futbola zvaigzne.

Pirmdien Spānijas sporta laikraksts "Marca" ziņoja, ka pēc sadarbības laušanas ar Anglijas premjerlīgas klubu Mančestras "United" portugālis un Rijādas "Al Nassr" ir ļoti tuvu līguma noslēgšanai. Saūda Arābijas klubs ar pieckārtējo "Zelta bumbas" ieguvēju varētu būt vienojies par ļoti ienesīgu līgumu. Tika pat nosauktas konkrētas summas - gandrīz 200 miljoni eiro sezonā, kas padarītu viņu par vislabāk apmaksāto sportistu pasaulē. Jaunā līguma termiņš varētu būt divi ar pusi gadi.

Ronaldu Pasaules kausa izcīņā Katarā Portugāles izlases rindās guva vārtus turnīra atklāšanas spēlē pret Ganu, uzvarot ar 3:2, un kļuva par pirmo futbolistu vīriešu konkurencē, kurš guvis vārtus piecos Pasaules kausa finālturnīros. Turpinājumā komandas kapteinis Ronaldu vārtus grupu turnīrā vairs neguva, bet otrdien tika atstāts uz rezervistu soliņa, pirmo reizi kopš 2008.gada Eiropas čempionāta mača lielajos turnīros netiekot iekļauts pamatsastāvā.

Ronaldu aizvietotājam Portugāles futbola izlases sākumsastāvā Gonsālu Ramušam gūstot trīs vārtus, portugāļi otrdien sasniedza Pasuales kausa finālturnīra ceturtdaļfinālu.

Astotdaļfinālā Portugāles izlase ar rezultātu 6:1 (2:0) pārspēja Šveici un ceturtdaļfinālā spēkosies ar Maroku.

Pārcelšanās uz Persijas līča valsti nozīmētu Ronaldu izcilās karjeras Eiropā beigas, kur viņš ir spēlējis "United", Turīnas "Juventus" un Madrides "Real" rindās.

Ronaldu ir "Real" rekordists vārtu gūšanā.

Neviens spēlētājs Čempionu līgā nav guvis vairāk vārtu par Ronaldu, kurš ar 118 vārtiem 194 spēlēs ir arī labākais vārtu guvējs izlašu rindās.

"Al Nassr" komandā spēlē arī Kamerūnas izlases spēlētājs Pasaules kausa turnīrā Vinsents Abubakars un bijušais "Napoli" vārtsargs Davids Ospina.

Ronaldu atgriezās "United" pirms 2021./2022.gada sezonas, taču šosezon nav izpelnījies jaunā trenera Ērika ten Haga uzticību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu