"Sapratām, ka mazliet jau par traku." Busulis līdz Jaungadam apņēmies nelietot alkoholu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ busulis_official

Mūziķis Intars Busulis audzis Talsu pusē. Lai gan daļu dzīves pavadījis Rīgā, nu jau kādu laiku ar ģimeni atgriezies dzimtajā pusē Ģibuļos. Intervijā izdevumam "Ieva" mūziķis pastāstīja par dzīvi laukos un atklāja savu decembra apņemšanos.

Mūziķis atklāj, ka dzīve laukos viņu dara laimīgu. Arī radošums neesot apsīcis. Tomēr dzīvi Rīgā viņš vairs nevar iedomāties. "Tas viss bija un ir pagājis. Mūsu Rīgas dzīvoklī tagad dzīvo vecākais dēls."

Viņš atzīst, ka Talsos ir iesakņojies: "Negribas vairs baigi neko no ārpuses. Jebkurš telefona zvans man izraisa mazu paniku, svešiem numuriem es tā slinki ceļu. Un uz Rīgu nebraucu, ja nav baigās vajadzības. Ja kāds grib mani satikt, aicinu uz Talsiem, lai redz, cik te ir labi.

Man Talsi šķiet ļoti skaista pilsēta - tāda, kurā dzīvot un mirt."

Sarunā viņš atklāja arī to, ka cītīgi strādā pie jaunas apņemšanās vēl vecajā gadā: "Tagad esmu nosolījies līdz Jaungadam nelietot alkoholu - pagājušas jau divas nedēļas, un ļoti labi sanāk.

Nebija jau tā, ka dzēru katru dienu, bet vispār biju pieradis - laukos kaut kā tas ievelk. Miers, kamīns kuras, sēdi dīvāniņā, sildi kājas, bērniņi spēlējas - super vakars! Tomēr sapratām, ka mazliet jau par traku."

Pilnu interviju lasi izdevuma "Ieva" jaunākajā numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu