Pēc Korosteļeva atlaišanas "Doždj" pametuši vēl trīs darbinieki (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aleksejs Korosteļevs.
Aleksejs Korosteļevs. Foto: Ekrānuzņēmums no video

Pēc tam, kad tika atlaists televīzijas kanāla "Doždj" ("Дождь"/"TV Rain") darbinieks Aleksejs Korosteļevs, to pameta arī darbinieki Margarita Ļutova, Vladimirs Romenskis un Darina Lukutina, vēsta medijs "Meudza".

"Lai kādi būtu pamatā esošie apsvērumi, viņa (Korosteļeva) atlaišana man šķiet liela kļūda. Man "Doždj" vienmēr asociējies ar humānismu, atklātību un godīgumu," sacīja Ļutova.

Darina Lukutina savos sociālajos tīklos neslēpj, ka ir Korosteļeva dzīvesbiedrene.

Romenskis sacīja, ka ir tieši saistīts ar raidījumu, kura dēļ Korosteļevs tika atlaists. Arī viņš uzskata Korosteļeva atlaišanu par milzīgu kļūdu.

Kā ziņots, Valsts drošības dienests (VDD) rosinājis iekšlietu ministru Kristapu Eklonu (AP) tā dēvētajā melnajā sarakstā iekļaut Gruzijā pastāvīgi strādājošo televīzijas kanāla "Doždj" ("Дождь"/"TV Rain") raidījuma vadītāju Alekseju Korosteļevu.

Raidījuma "Šeit un tagad" vadītājs Korosteļevs raidījuma laikā vairākkārt norādījis uz Krievijas karavīru smagajiem apstākļiem frontē, nepietiekamo nodrošinājumu ar ekipējumu un pārtiku.

Tāpat Korosteļeva teiktais liecinot, ka televīzijas kanāls "TV Rain" ir apkopojis informāciju par minētajām problēmām, lai palīdzētu tās risināt, informēja VDD.

Neskatoties uz televīzijas kanāla pārstāvju vēlāk sniegtajiem paskaidrojumiem, VDD vērtējumā nav pieļaujams, ka Latvijas informatīvajā telpā tiek izplatīta informācija, kas aicina sabiedrību sniegt atbalstu Krievijas okupācijas spēkiem. Krievijas bruņoto spēku mērķtiecīgie militārie uzbrukumi un īstenotā vardarbība pret Ukrainas civiliedzīvotājiem ir atzīti par terorismu, bet Krievija - par terorismu atbalstošu valsti.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu