"Viņš ir mūžīgs zaudētājs." Ēriks Stendzenieks publiski nosauc, viņaprāt, lielāko pašmāju balamuti (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Reklāmas jomas eksperts Ēriks Stendzenieks, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", nebaidījās atbildēt uz provokatīvu jautājumu - kurš ir lielākais "zābaks" sociālajos tīklos.

Raidījumā tiek izspēlētas vairākas aktivitātes, un vienas no tām ir "Saki patiesību vai apēd riebeklību". Viena no raidījuma vadītājām Baiba Vītiņa uzdeva provokatīvu jautājumu - kurš ir lielākais balamute soctīklos, dodot atbilžu variantus - Aldis Gobzems, Liene Šomase vai Mairis Briedis.

Ēriks Stendzenieks nevilcinoties atbild: "Aldis Gobzems." Vaicāts, kāpēc šāda atbilde, viņš teic:

"No visām iespējamajām īpašībām, kuras cilvēkam nedrīkst piemist, Gobzemam piemīt pilnīgi visas."

Viņš saka, ka arī Mairim piemītot pietiekami daudz šādu īpašību, bet "Gobzems, atšķirībā no Maira, ir mūžīgs zaudētājs". "Viņš ir lielībnieks un balamute. Mairis Briedis nekad savās intervijās pirms cīņas nav pazemojis pretinieku vai sitis sev pa krūtīm, parādot savu varenību. Turpretī Gobzems ir kadrs."

Vaicāts, kas Stendzeniekam visvairāk kaitina Gobzemā, viņš saka: "Lielība, apsaukāšanās un necieņa pret citiem cilvēkiem."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Aldis Gobzems dienu pēc 14. Saeimas vēlēšanām pameta savu partiju "Katram un katrai", par to pavēstot sociālajā vietnē "Facebook".

Tāpat viņš pavēstīja, ka pamet politiku kopumā.

"No šī brīža es vairs neesmu politiķis, līdz ar to es nesniedzu intervijas, es neatbildu uz nepazīstamiem telefona zvaniem, es neesmu publiska persona, esmu izvēlējies tagad dzīvot sev," par turpmākajiem plāniem informēja Gobzems.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu