Pieci laimīgie Zodiaka zīmju pārstāvji, kuri šai ziemā var tikt pie paprāvas naudas summas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: bbernard/Shutterstock

Astrologi nosaukuši piecas Zodiaka zīmes, kurām ir liels potenciāls "peldēties" naudā 2022. - 2023. gada ziemā.

AUNS

Veiksmīgākais laiks Aunam būs 2022. gada decembris. Precīza un pārdomāta rīcība palīdzēs sasniegt ievērojamus rezultātus finanšu sektorā un nodrošināt sev komfortablu sajūtu ilgākā laika periodā. Svarīgi, lai pirms ziemas vidus paspētu pabeigt visas svarīgās lietas un projektus, citādāk tie prasīs daudz vairāk pūļu un nenesīs vērā ņemamus rezultātus.

VĒRSIS

Vērša apbrīnojamā centība viņus nepametīs pat Jaungada brīvdienās. Viņi prot meistarīgi apvienot atpūtu ar darbu, kas nes ne tikai naudu, bet arī baudu. Varbūt viņu darbs būs saistīts ar hobiju un peļņas gūšanu no tā. Jebkurā gadījumā radošais skats uz naudas pelnīšanu Vērsi neatstās visas ziemas garumā.

DVĪŅI

Dvīņi varēs palielināt savas finanses, ja pārtrauks riskēt. Konsekvence un "labi zināma taciņa" ir viņu panākumu noslēpums nākamajos mēnešos. Neglaimojiet sev, ja piedāvā lētu darbu ar "zelta kalniem", beigās tas var būt lamatas. Pašcieņa un pārliecība var noderēt tieši tajā ceļā, kuru Dvīņi izvēlējās iepriekš.

VĒZIS

Vēži pievērsīsies papildu ienākumu avotu atrašanai. Darbs var nākt no vietas, kur nav gaidījuši, tāpēc ir jātur acis vaļā. Tagad labāk neveikt lielus pirkumus un neaizdot naudu - tas radīs nelabvēlīgu enerģētisko fonu finanšu plūsmām ziemā.

LAUVA

Neskatoties uz grūtībām darbā un komunicācijā ar kolēģiem, Lauvas ir to piecu laimīgo vidū, kas 2022. – 2023. gada ziemā var "peldēties" naudā. Un tas viss, pateicoties viņu spītībai un spējai ieklausīties dziļos instinktos. Tie novedīs Lauvas pie pareizā lēmuma un ļaus viņiem palikt uzticīgiem sev. Iespējams, Vecgada vakarā viņi saņems labas ziņas saistībā ar karjeru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu