Parādīs, kā patiesībā top pasaulē iemīļotākais un grandiozākais deju šovs "Dejo ar zvaigzni"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Šo svētdien, 11. decembrī, ierastās šova "Dejo ar zvaigzni" tiešraides vietā skatītājiem būs iespēja noskatīties īpašo šova aizkulišu raidījumu. Skatītāji varēs ielūkoties tajā, kas palicis ārpus televīzijas ekrāniem, uzzināt līdz šim skaļi neizskanējušus faktus un redzēt, kā patiesībā top pasaulē iemīļotākais un grandiozākais deju šovs.

Šova dalībnieki 12 nedēļu garumā ir priecējuši TV3 skatītājus ar skaistiem deju priekšnesumiem, elegantiem tērpiem un spožiem grimiem. Taču aiz kadra palika viņu ikdienas darbs vairāku mēnešu garumā, simtiem stundu mēģinājumu zālēs un vairāk nekā 100 cilvēku komandas darbs, lai šovs taptu.

Foto: "Dejo ar zvaigzni" fināls

Kā satikās šova pāri, ko viņi kopā ir piedzīvojuši, kā pāri strādāja pie saviem priekšnesumiem? Aizkulišu raidījumā šo svētdien skatītājiem būs iespēja redzēt, kā tapa katra šova sērija, cik daudz tērpu, matu laku un rekvizītu 12 nedēļu garumā ir sagādāts. Kā top priekšnesumu video noformējums, gaismu režija un citas detaļas, to skatītājiem atklās šova vadītāji Arvis Zēmanis un Mārtiņš Spuris.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu