Krievu okupanti arvien vairāk paļaujas uz Irānā ražotām ieroču sistēmām

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Krievijas armija arvien vairāk paļaujas uz Irānā ražotām ieroču sistēmām, jo tās augstas precizitātes ieroču arsenāls ir noplicināts, jaunākajā ziņojumā par situāciju Ukrainas frontēs vēsta ASV Kara studiju institūts (ISW).

Kā norāda ISW, Krievijas aizsardzības ministra vietnieks ģenerālpulkvedis Aleksandrs Fomins 3.decembrī Teherānā tikās ar Irānas bruņoto spēku ģenerālštāba priekšnieku ģenerāli Mohammadu Bageri, lai pārrunātu Irānas bezpilota lidaparātu un raķešu pārdošanu Krievijai izmantošanai Ukrainā.

Ziņojumā pievērsta uzmanība piektdienas ziņai militārajām tēmām veltītā "Telegram" kanālā, ka Irānas gaisa spēku kravas lidmašīnas pēc neliela pārtraukuma 8.decembrī atsākušas lidojumus uz Maskavu.

Naktī uz sestdienu pēc kamikadzes dronu uzbrukumiem Odesas apgabala enerģētikas infrastruktūras objektiem tūkstošiem cilvēku palikuši bez elektrības, ziņo Gaisa spēku pavēlniecība "Dienvidi".

Ukrainas pretgaisa aizsardzība notriekusi pa četriem droniem "Shahed-136" virs Hersonas un Mikolajivas apgabaliem un vēl divus virs Odesas apgabala.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu