VIDEO ⟩ Viss oktobris aizlaists šreijā. Sieviete sašutusi par kalendāru - brāķi (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kalendārs. Attēls ilustratīvs.
Kalendārs. Attēls ilustratīvs. Foto: Kwangmoozaa/Shutterstock

Kāda Auces iedzīvotāja vietējā pasta nodaļā iegādājusies 2023. gada kalendāru, tomēr, apskatot to tuvāk, izrādās, ka tajā ir pieļautas daudzas būtiskas kļūdas, vēsta TV3 raidījums "Bez Tabu". 

"Septembra pēdējā diena ir sestdiena, un 1. oktobris arī ir sestdiena. Un 31. oktobris ir pirmdiena, un otrdienas nav, un 1. novembris ir trešdiena," kļūdas drukātajā materiālā uzskaita aucēniete.

Izpētot rūpīgāk kalendāru, atklājam, ka viss oktobris aizlaists šreijā – neviens no datumiem neatbilst attiecīgajai dienai 2023. gadā.

Kalendārā figurē arī 31. septembris, kas, kā zināms, nemaz neeksistē. 

Patērētāju tiesību aizsardzības centrs atzīst, ka kalendārs ir brāķis. Kā rīkoties tirgotājam, kurš savā iestādē pārdod iepriekš minētā uzņēmuma piegādāto preci, jau esot atkarīgs no spējas vienoties.

Tiesa gan, pat ja tirgotājs nolemj neizņemt no tirdzniecības konkrēto preci, ir jābūt norādītai informācijai, ka prece ir nepilnīga.

"Latvijas pasts" pat esot saņēmis vairāku klientu iebildumus, kam sekojis lēmums izņemt kalendārus no tirdzniecības. Klientiem ir iespēja, uzrādot čeku, atgūt samaksāto naudu par greizo kalendāru.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu