Cigaņiks karjeru turpinās Polijas klubā Lodzas "Widzew"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Andrejs Cigaņiks
Andrejs Cigaņiks Foto: Latvijas Futbola federācija

Latvijas izlases futbolists Andrejs Cigaņiks savu karjeru turpinās Polijas futbola čempionāta komandā Lodzas "Widzew", sestdien paziņoja klubs.

Komandas paziņojumā minēts, ka Cigaņikam decembrī un janvāra sākumā tiks veiktas veselības pārbaudes, pēc kurām viņš pilnvērtīgi varēs pievienoties komandai, taču nav norādīts uz cik ilgu laiku ir noslēgta vienošanās.

Pirms tam nedaudz vairāk kā gadu Latvijas futbolists pārstāvēja Slovākijas klubu Dunajska Stredas "DAC 1904", kura rindās aizvadīja kopā 47 mačus, gūstot četrus vārtus.

Futbolista karjeras laikā no 2013.gada līdz 2018.gadam viņš spēlējis ārvalstīs - Vācijas klubu Leverkūzenes "Bayer", Ķelnes "Viktoria" un Gelzenkirhenes "Schalke 04" klubu sistēmā. 2017./18.gada sezonā viņš "Schalke 04" otrajā komandā spēlēja valsts piektajā līgā, bet nākamo sezonu aizvadīja Nīderlandes klubā Leuvardenas "Cambuur", 33 spēlēs gūstot divus vārtus.

Pēc tam Cigaņiks pārstāvēja RFS, kā arī vienu no Ukrainas vadošajām komandām Luhanskas "Zorja", kurās rindās arī devās laukumā piecās UEFA Eiropas līgas spēlēs.

Latvijas izlasē spēlējis no U-16 vecuma. Pieaugušo izlasē aizvadījis 38 spēles un guvis vienus vārtus.

Lodzas komanda, kas pagājušajā sezonā vēl spēlēja Polijas pēc spēka otrajā līgā, šobrīd, cīnoties augstākajā līgā, ar 29 izcīnītiem punktiem 17 spēlēs ieņem trešo vietu turnīra tabulā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu