Ronaldu: Uzvarēt Pasaules kausā kopā ar Portugāli bija karjeras lielākais sapnis

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: dpa/scanpix

Krištianu Ronaldu lielākais karjeras sapnis bija kopā ar Portugāles izlasi triumfēt Pasaules kausā futbolā, pēc zaudējuma ceturtdaļfinālā atzina pats futbolists.

Portugāle sestdien Katarā 2022.gada Pasaules kausa ceturtdaļfināla mačā ar rezultātu 0:1 piekāpās Marokai.

"Uzvarēt Pasaules kausā kopā ar Portugāli bija manas karjeras lielākais un ambiciozākais sapnis," svētdien savā "Instagram" kontā rakstīja futbolists. "Diemžēl šis sapnis beidzās vakar."

Ronaldu spēlēja piektajā Pasaules kausa finālturnīrā, taču pēdējās divās spēles viņš sāka no rezervistu soliņa un laukumā devās vien otrajā puslaikā.

"Laukumā atdevu visu. Nekad neesmu izvairījies no cīņas un atteicies no šī sapņi," piebilda futbolists. "Es vienmēr biju tikai vēl viens spēlētājs laukumā, kurš cīnījās, lai gūtu vārtus. Nekad nepagrieztu muguru pret saviem komandas biedriem un savu valsti."

Ronaldu, kurš pēc Mančestras "United" pamešanas šobrīd ir bez kluba, neatklāja, vai tā bija viņa pēdējā spēle Portugāles izlases rindās.

Pirms neveiksmes ceturtdaļfinālā Portugāles futbolisti pirmajās divās H apakšgrupas spēlēs izcīnīja uzvaras pār Ganu (3:2) un Urugvaju (2:0), taču pēdējā mačā bija spiesti atzīt Dienvidkorejas pārākumu ar 1:2, kas neliedza grupā ieņemot pirmo vietu. Astotdaļfinālā pēc Gonsālu Ramuša "hat-trick" Portugāles izlase ar 6:1 sagrāva Šveici.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu