"Man bija bail no viņas." Agrita Bindre atklāj neglaimojošu informāciju par Katrīni Saulieti, aizejot no "NL International" (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ agritabb

Šovu zvaigzne Agrita Bindre-Blumenaua pavisam nesen atklāja, ka pieņēmusi nozīmīgumu lēmumu, proti, viņa pameta Krievijas kompāniju "NL International", kurā darbojās vairākus gadus. Aiziešana nav palikusi bez sekām, viņa cīnās par savu nopelnīto naudu un nievājošo attieksmi. 

Agrita pastāstīja, ka pēc paziņojuma, ka viņa pamet Krievijas kompāniju "NL International", cilvēki dalījās divās daļās. Vieni pauda atbalstu, taču citi izteica nosodījumu ar tekstu: "Kur tu biji agrāk?".

Nu Agrita atklāj visas kārtis, pastāstot, kā tad bija patiesībā. "Manas svārstības tiešām pastiprinājās, sākoties karam. Mēs taču vēl sākumā ar māsu un līdzgaitnieku grupiņām braucām palīdzēt ukraiņiem. Es svārstījos - es it kā palīdzu ukraiņiem, tai pat laikā darbojos krievu kompānijā. Produkts man patīk, palīdzēt arī patīk, un tobrīd šķita, ka es atradu iekšējo balansu. Tika daudz runāts ar kompānijas prezidentu, līderiem. Bija nolemts, ka atteiksimies no Krievijā ražotām precēm, un ejam tikai Eiropas virzienā. 

Ar laiku sapratu, ka tomēr joprojām uz kastītēm ir Krievijas ražojums, klienti arī aizvien vairāk sāka atteikties, to redzot.

Viens ir tas, ka mēs skaļi saucam: "Eiropa, Eiropa", bet otrs ir tas, ka mums skapī stāv Krievijā ražotas preces. 

Man šajā svārstību laikā nāca jauns piedāvājums, jauna kompānija, ko arī pieņēmu."

Iepriekš Agrita savā "Instagram" minēja, ka Krievijas kompānijas "NL International" konts ir bloķēts, un viņa vairs nevar atgūt savu nopelnīto naudu, kas ir četrciparu skaitlis.

"Kompānijas kontā ir diezgan lieli līdzekļi, bet, pateicoties Katrīnei, šis konts ir bloķēts. Šobrīd fiziski es šo naudu atpakaļ dabūt nevaru." Agrita pastāstīja, ka meklē risinājumus, un, iespējams, kādu ir atradusi, taču viss nav tik vienkārši. 

Viņa situāciju stāsta savai māsai telefonsarunā. Brīdi, kad viņa pauda savu nostāju, ka neturēs rokās Krievijas karogu, pret viņu sāka mainīties attieksme.

Agrita atklāj, ka bijusi gatava, ka Katrīnei Saulietei varētu nepatikt tas, ka Agrita publiski saka savu nostāju un viedokli par kompāniju: "Tas ir mans viedoklis, un man ir tiesības to izteikt, es līdz šim jutos apspiesta, un

principā es varu teikt, ka man bija bail no viņas."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Katrīne Sauliete ir viena no Krievijas kompānijas "NL International" līderēm, kura par šo darbošanos saņem arī asu kritiku un nosodījumu pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā. Sauliete vairākkārt uzsvērusi, ka turpinās tirgot Krievijas kompānijas produktus.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu