Alūknes novadā sarūpē Ziemassvētku saldumus gan bērniem, gan senioriem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Flotsam/Shutterstock

Alūksnes novada pašvaldība sarūpējusi Ziemassvētku saldumu paciņas Alūksnes novada teritorijā deklarētajiem pirmsskolas vecuma bērniem līdz septiņu gadu vecumam, kas neapmeklē skolu, bērniem ar invaliditāti un senioriem, kuri līdz šā gada 31.decembrim ir sasnieguši 80 gadu vecumu, aģentūru LETA informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Evita Aploka.

Bērni ar invaliditāti pirmsskolas vecumā līdz septiņiem gadiem, kuri neapmeklē skolu, tāpat kā visi pārējie novada teritorijā deklarētie viņu vienaudži, Ziemassvētku paciņas varēs saņemt ar novada kultūras darbinieku palīdzību savā deklarētajā dzīvesvietā. Savukārt bērni ar invaliditāti no septiņu gadu vecuma, kuri apmeklē skolu, līdz 18 gadu vecumam saldumu paciņas varēs saņemt Alūksnes novada Sociālo lietu pārvaldē, Uzvaras ielā 1, Alūksnē. Pašvaldība aicina vecākus par paciņas saņemšanas laiku sazināties ar pārvaldes Sociālo pakalpojumu nodaļas vadītāju Ludmilu Loginu pa tālruni 29 459 551.

Savukārt senioriem, kam līdz šī gada beigām apritējuši 80 gadi un vairāk, paciņas nogādās Alūksnes novada Sociālo lietu pārvaldes sociālie darbinieki uz katra seniora deklarēto dzīvesvietu. Tādēļ tos seniorus, kuri pašlaik nedzīvo savā deklarētajā dzīvesvietā, bet citur, pašvaldība aicina sazināties ar Sociālo lietu pārvaldi pa tālruni 29 459 551, lai vienotos par paciņas nogādāšanu uz seniora pašreizējo dzīvesvietu. Gadījumos, ja sociālajiem darbiniekiem kādu no senioriem neizdosies satikt deklarētajā dzīvesvietā, pastkastītē tiks atstāta informācija par paciņas saņemšanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu