Liene Ušakova atklāj privātas detaļas par šķiršanos no vīra un dēla tēva

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ ushakovaonair

Dīdžejmeitene, dziedātāja un šovu zvaigzne Liene Ušakova, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", atklāj privātas un sāpīgas detaļas par šķiršanos no vīra un dēla tēva.

Kā zināms, Ušakovas dēls nāca pasaulē 2013. gada septembrī, un tai pat gada novembrī viņa apprecējās. Abu laulība gan cieta neveiksmi un nu viņa atklāj, kāds bijis tam iemesls.

"Neviena šķiršanās, protams, nav patīkama," raidījumā saka Ušakova.

Viņa norāda, ka bija jāpaiet gadiem, taču nu abiem ir labas savstarpējās attiecības. "Ir pāris reizes gadā, kad mēs varam kopā visi sanākt, apskauties, paēst vakariņas un ir šī te ģimenes sajūta. Bērns redz, ka vecāki, lai arī nav kopā 24/7, var viens otru apskaut un sabučoties, un viss ir kārtībā," norāda Ušakova. 

Sākotnēji abu starpā bijis atsaluma laiks, bijušie pat nesarunājas. "Sākumā man likās, ka otram cilvēkam ļoti sāpēja, es to zinu un man arī nav viegli, man arī ir sirds! Es nevienā brīdī neesmu gribējusi kādam nodarīt pāri, bet tanī pat laikā būt ar kādu kopā, zinot, ka tu vari būt laimīgs citās attiecībās..." šķiršanās iemeslus komentē Ušakova.

Ušakova atklāj, ka tieši viņa bijusi tā, kas pārtraukusi attiecības, un arīdzan bijusi tā, kura spērusi soli pretim un lūgusi piedošanu. "Es viņam esmu teikusi, ka viņš ir labākais tētis un labākais vīrietis, es vienkārši gribu, lai viņš ir laimīgs."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Liene vēl novembra sākumā sevi dēvēja par brīvu sievieti. 

"Ar mani tagad var iepazīties! Vēlams – bagāti un inteliģenti vīrieši. Ne tādi – vecos džemperos un nemazgātiem matiem," nosmēja Liene.

"Esmu liela materiāliste, to es neslēpju un no tā nekaunos. Tajā pašā laikā neesmu no tām, kura sēdēs vīrietim uz kakla. Jā, vīrieši vienmēr ir bijuši ļoti dāsni pret mani. Taču esmu vecā kaluma cilvēks. Man patīk strādāt un nopelnīt pašai. Sievietei ir jāmāk pelnīt, jo šodien tev šis vīrietis ir, bet rīt viņa var nebūt. Neesmu no tām, kas gatava palikt ar pliku pakaļu brīdī, kad vīrietis izdomā aiziet pie jaunas mīļākās. Darba ziņā esmu droša par sevi un savām spējām. Man vienmēr ir nauda, un man patīk arī to tērēt."

Vairāk uzzini 1188.lv!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu