Renārs Zeltiņš atkal smīdina, daloties ar padomiem, kā uzlabot dzīves kvalitāti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: renarszeltins/ Instagram

Ar sev raksturīgo humoru šovmenis Renārs Zeltiņš saviem soctīklu sekotājiem sagatavojis desmit vērtīgu padomu vāceli, kas var uzlabot dzīves kvalitāti.

Publiskojot ieteikumus, viņš raksta: "Iespējams, esmu kļuvis par nūģu kouču vai niekkalbi, kurš gudri vāvuļo, bet viss norm. Te būs desmit ikdienas ierosinājumi, kuri var uzlabot dzīves kvalitāti. Nekas svaigs nav, bet atkārtošana zināšanu māmuļa.

Pārpublicējam šovmeņa ieteikumus, kas sajūsminājuši pulku cilvēku sociālajos tīklos, saglabājot autora rakstības stilu.

1. Vismaz stundu pēc pamošanās nelietot telefonu.

Pa logu var palūrēt. Iemalkot čajoku. Iestrebt jogurtu. Pameditēt, ja atvase jau nerauj aiz auss. Būt pašpietiekamam, vārdu sakot.

2. Praktizēt elpošanas vingrinājumus. Divreiz dienā elpot ar norādēm. Iesaku Wim Hof metodi. Vectētiņš zina drēbi.

3. Pamēģināt kontrastdušas. Roņa peldēm man laika nav, bet šo var mājās dudināt. Krietni veldzē torsu un asina prātu, plus karsto ūdeni ietaupīsiet.

4. Neštopēt maizi. Ik pa laikam jau vajag kādu riekšavu baltās maizes kopā ar boršču guzā iestumt, bet ar mēru. Piemēram, ar Mārtiņu Staķi.

5. Liet sevī H2O. Mums jau tā rumpī ir ūdensparks, taču lai to uzturētu formā, tas ir jāapkopj. Lai sasniegtu vismaz 2 litrus dienā, vajag savu ūdens pudeli. To es saku sev, jo man tādas vēl nav.

6. Biežāk satikt savus amigos. Savs burbulis ir forši, bet cik var, vai ne? Ir vajadzīgs arī alfa tēviņš, vilkaču un bebru saiets.

7. Turēt tonusā skeletu. Pumpīši. Nūjas. Ganteles. Staiga. Planks. Džims. Kas nu kuram labāk iet pie dūšas. Galvenais kustināt templi.

8. Neaizmirstiet pameņģēties. Tuti fruti. Šmohen bohen. Šuri muri. Iedot džeziņu. Nu jūs sapratāt. Tas iedos sparu dzīves tranzītam.

9. Pēc 21.00 vakarā netamborēt viedtālrunī. Pa logu var palūrēt, tā kā no rīta. Mandarīnu nograuzt. Ar saimi patērzēt. Grāmatu palasīt. Ja nebūtu pasaules kauss, neskatītos arī TV. Labi, kuru es mānu, skatītos kādu jaunu seriālu atkal.

10. Izteikt pateicību. Pirms migas, pateikties visumam par to, ka esam un tām privilēģijām, kas dotas, kuras mēs ikdienā nenovērtējam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu