"Biju tiešām slikts cilvēks." Elīnas Gluzunovas dzīvesbiedrs Artjoms cietumā sēdējis ne reizi vien (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ artjoms.gluzunovs

Dziedātājas Elīnas Gluzunovas dzīvesbiedrs Artjoms Gluzunovs nesen nofilmējies seriālā "Tunelis", kur atveido cietumnieku. Iejusties šādā lomā viņam nebijis grūti, jo pats pabijis cietuma mūros pat divas reizes, raksta izdevums "Privātā Dzīve".

Seriālā viņš otrā plāna aktieris un atveido slikto puisi. Bandīta tēlā viņš iejuties viegli, jo pats savulaik bijis notiesāts. Pirmo cietumsodu Gluzunovs saņēma jau 23 gadu vecumā, otro reizi – 29 gados.

"Biju tiešām slikts cilvēks, pēc tam attapos. Sapratu, ka neesmu gājis labāko un pareizo ceļu," atklāts ir Artjoms.

Cietumā sēdējis neilgu laiku. "Mani aizturēja par sīkumiem, neko kriminālu nebiju pastrādājis," apgalvo šova zvaigzne. Gluzunovs stāstīja, ka pirmo reizi aiz restēm nonācis, jo viņu vainoja krāpšanā ar nodokļiem.

"Biju nepatiesi apsūdzēts, pēc diviem mēnešiem mani attaisnoja un izlaida."

Otro reizi cietumā Gluzunovs esot nonācis nejauši: "Uz Lietuvas robežas man lūdza uzrādīt dokumentus, bet es sajaucu kabatas un izvilku neīsto pasi. Mani aizturēja par dokumentu viltošanu," stāsta Artjoms.

Viņš apgalvo, ka pie viltotas pases nonācis neierastā veidā. Tā viņam esot pasniegta kā dāvana. "Neīstajā pasē bija mana fotogrāfija, tā izskatījās tīri glīti, tāpēc biju nolēmis paturēt. Izmantot nebiju plānojis. Šī patiešām bija bīstama dāvana. Nezināju, ka par to var aizturēt," saka Gluzunovs.

Kā vēstīts, Elīnas Gluzunovas un viņas ģimenes dzīve atkal tiek atspoguļota pašmāju ģimeņu šovā. Artjoms redzams ne tikai tajā, bet arī seriālā "Tunelis", atveidojot cietumnieku.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 6. decembra numurā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu