Mūziķis Gacho atklāj, kāpēc pajuka draudzība ar Mairi Briedi (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Mūziķis Gatis Irbe, viesojoties Jāņa Krīvēna raidījumā "Pāļa bazars", izteicās par savām attiecībām ar bokseri Mairi Briedi. Kā zināms, Briedis uz ringu devās Gacho mūzikas pavadībā.

Irbe savulaik pastāstīja, ka pirms katra Maira uznāciena viņš izpildīja kādu no savām dziesmām dzīvajā izpildījumā.

Vaicāts, kādas šobrīd ir abu attiecības, ņemot vērā Brieža pēdējā laika izgājienus, kas nav palikuši bez vērības, proti, īpatnējās publikācijas sociālajos tīklos, neskaidrie izteikumi par Krievijas karadarbību Ukrainā, kā arī nesekmīgais starts Saeimas vēlēšanās, Irbe atbild:

"Mēs bijām ilgus gadus kopā - jau no profesionālās karjeras sākuma. Es jau tad viņu atbalstīju ar savām dziesmām, pavadot viņu uz ringu, un vienmēr biju par viņu.

Šobrīd mums nav attiecību, mēs nekontaktējamies."

Kā izrādās, tieši Briedis bijis tas, kurš šķietami pārrāvis abu attiecības. "Viņš mani izdzēsa no "Instagram" tad, kad es ieliku video ar Usiku [ukraiņu bokseris Oleksandrs Usiks - red.], kur viņš man nodod sveicienu. Tad es pamanīju, ka es vairs neesmu viņa "Instagram"." 

Atminoties abu sadarbību, Irbe saka: "Labākais izvēlas labāko. Es gāju uz viņa cīņām, jo viņam patika manas dziesmas, viena konkrēta dziesma bija tāds kā talismans viņam. Protams, bija patīkami atbalstīt. Viņš ir bokseris ar lielo burtu - viens no miljona.

Bet tā viņa nostāja... Bēdīgi."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MESA (@gachoofficial)

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu