Kā notīrīt sniegu no balkona un ko ar to darīt? Iesaka "Twitter" eksperti (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Nature's Charm/Heiko Kueverling/Shutterstock/Apollo.lv kolāža

Ko darīt ar sniegu uz balkona? Tāds jautājums radās "Twitter" lietotājai Madarai. Uz apakšējo kaimiņu balkona sniegu mest negribas, šķūrēt zemē arī neliekas droši – ja nu kāds stāv apakšā? Tviterbiedru atbildes, kā jau parasti, nelika vilties, un drīz vien risinājums bija rokā!

Dažas idejas Madara, izrādās, bija jau izmēģinājusi. Bet visu sniegu jau pikās nesavelsi – tad tā būtu ļoti ilga pikošanās.

Daži tviterbiedri ierosināja aukstās peldes, kas vairojot daiļumu, bet vēl daži – turēt sniegu vannā un rīkot ballītes ar atdzesētiem dzērieniem.

Daži komentētāji gan domā, ka pareizā atbilde ir – slota un vicināšanās. Nav ko sarežģīt! Elisandra saka: "Kas tur īpašs, ja nokrīt uz apakšējā balkona balts sniedziņš. Notīrīs! Es tā daru gadu desmitiem un pārējie kaimiņi arī, un visiem labi."

Lauris piekrīt: "Jā! Ar jebkādu palielāku trauku iešķipelēt sniegu un mest pāri margām." Dina tam gan oponē: "No sestā stāva slapju sniegu metot, var nosist kādu. Labāk uz vannu."

Risinājumi sniega jautājumam ir dažādi. Piemēram, ekonomiski.

Pavīdēja arī ideja iesaistīt "Prāta vētru".

Daži padomi bija diezgan tālredzīgi.

Daži savukārt diezgan ekstrēmi.

No visiem ieteikumiem Madara izvēlējās, iespējams, pašu jaukāko. Vienīgais atlikušais jautājums: ja snigšana turpināsies, vai uz Madaras balkona pietiks vietas visiem zaķiem?

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu