"Ar četrām meitenēm tika sarunāti tālākie randiņi." Uz ekrāniem nonāk Mika Ozoliņa randiņšovs (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Oskars Kupics

Jau šo sestdien, 16. decembrī, nākamās paaudzes televīzijā "Go3" būs vērojams piedzīvojumu šovs "50 dolāru randiņš", kurā režisors, autors un raidījumu veidotājs Miks Ozoliņš uz sava iecienītā "Harley-Davidson" motocikla apceļos Latviju un iepazīsies ar vietējām piedzīvojumu meklētājām.

"Šova mērķis ir iedvesmot cilvēkus dzīvot košāk – uzdrošināties ceļot vairāk, atstāt savu komforta zonu, kā arī nebaidīties uzaicināt savu simpātiju uz randiņu," šova ideju komentē Ozoliņš.

Katrā sērijā Miks tiksies ar kādu daiļā dzimuma pārstāvi, kura viņam izrāda savu dzimto vai labi pazīstamo pilsētu. Abiem kopā ir jāizdomā, kā, nepārsniedzot 50 dolāru budžetu, aizraujoši pavadīt laiku. Skatītāji no šova varēs iegūt padomus gan par Latvijas apceļošanu, gan arī to, kā uzburt abpusēji baudāmu randiņu.

"Uzskatu, ka tieši tādiem jābūt randiņiem – abi jūtas bezbailīgi, metas nezināmajā un neuztver sevi pārāk nopietni," par šovu saka Ozoliņš.

Kopumā raidījums vedīs cauri sešām Latvijas pilsētām, iepazīstinot ar sešām daiļavām. 

"Apollo.lv" jau iepriekš vēstīja, ka Ozoliņš atklāja filmēšanas aizkulises, pastāstot: "Randiņu filmēšana noritēja tā, ka labāk nevarētu vēlēties! Laikapstākļi bija lieliski, viss gāja kā pa sviestu.

Ar četrām meitenēm tika sarunāti tālākie randiņi, tāpēc par to, ka ekrānā redzamā savstarpējā ķīmija ir īsta, skatītājam nebūs jāšaubās," par sēriju filmēšanu pastāstīja Ozoliņš."

Foto: Mika Ozoliņa šovs

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu