VIDEO ⟩ Tējas barons Indijā organizē vardarbīgu pūli ar mērķi nolaupīt sievieti, kura negribēja ar viņu precēties

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video.

Internetā publicēts video, kurā redzams, kā pūlis, bruņots ar nūjām un dzelzs stieņiem, sit transportlīdzekļus un uzbrūk cilvēkiem, pirms vardarbīgi liek kādai sievietei iziet no viņas mājas un pēcāk nolaupa. Šis video šokējis daudzus Indijas iedzīvotājus, vēsta medijs "Vice".

Telegānas štata policija dažu stundu laikā pēc iebrukuma sievietes mājās, kas notika gaišā dienas laikā, arestēja 31 cilvēku.

Tomēr, pēc policijas domām, vainīgais šajā uzbrukumā joprojām ir brīvībā. Tējas barons Redijs tiek apsūdzēts vardarbīga pūļa organizēšanā, lai nolaupītu sievieti dažas stundas pirms viņas saderināšanās ar citu vīrieti.

Neraugoties uz premjerministra Narendras Modi nesenajiem aicinājumiem izbeigt noziegumus pret sievietēm, Indijā tie turpina pieaugt. Oficiālie dati 2020. gadā reģistrēja 76 263 cilvēku nolaupīšanas gadījumus, no kuriem 28 222 bija ar mērķi piespiest sievietes stāties laulībā.

Preses konferencē policija sacīja, ka nolaupīšana bija iepriekš izplānota un Redijs uzbruka sievietei, saņemot viņu par ķīlnieci. 12. decembrī policija atrada vīrieša auto, kas tika izmantots sievietes nolaupīšanai.

Sieviete tika izglābta tajā pašā naktī, un viņas vecāki policijā reģistrēja sūdzību pret Rediju. Saskaņā ar šo apsūdzību vīrietis vairākus mēnešus vajājis šo sievieti.

Tāpat saskaņā ar šo apsūdzību tiek minēts, ka Redijs izveidoja tējas veikalu iepretim viņas mājai, lai viņu varētu izsekot.

Uz viņa vārda reģistrēti vairāki privāti uzņēmumi.

Jāpiemin, ka Redijs satikās ar šo sievieti badmintona skolā un pēc diviem mēnešiem viņu bildināja, taču sieviete to noraidīja.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu