Šovu zvaigzne Magone Rīgas Centrāltirgū lūko pēc seksīgas apakšveļas romantiskam vakaram (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Šovu zvaigzne Magone Liedeskalna turpina savu pārmaiņu gadu, pievēršot aizvien lielāku uzmanību ārējam izskatam. Ierodoties Rīgā, viņa garām nelaiž iespēju iemest aci Centrāltirgus piedāvājumā. Dzejniece cer atrast pievilcīgu apakšveļu, lai būtu gatava romantiskam vakaram.

Ienākot Centrāltirgū, Magone saka: "Centrāltirgus - pati labākā vieta, kur meklēt nepieciešamo. Tad, kad kaut ko vajag, vispirms uz tirgu. Nezinu, kāpēc, varbūt man kā lauku cilvēkam tāda saprašana."

Magone Centrāltirgū ieradusies, lai nomedītu jaunu apakšveļu. "Kā saka, mainot attiecības, jātiek vaļā no vecajām kurpēm. Kurpes jaunas nopirku, vecās izmetu, nu kārta pienākusi jaunai veļai, tā patiesībā sievietēm ir liela problēma, īpaši tādām kā es, kuras dzīvo laukos, kur veikalu nav.

Man principā nav kur iepirkties. Ja jau esmu Rīgā, tad kāpēc neizmantot iespēju tikt tirgū! Jēj!"

Magonei ir skaidras savas vēlmes.

"Man vajag tādas intīmās biksītes, nevis strādnieku.

Ballītei, tusiņam vai romantiskam vakaram vajag kaut ko specifiskāku, proti, intīmo veļu, kas ir ar mežģīnēm, caurspīdīgas, ar kičīgiem griezumiem, foršām krāsām." Viņa vēlas iegādāties arī korseti. 

"Magoni veikalā laist, tas ir šoks," turot rokās iepirkumu maisiņu, nosaka Magone.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka šis Magonei ir pārmaiņu gads. Viņa ne vien nomainījusi uzvārdu, sākusi jaunu karjeru, bet nu arī pievērsusies sava vizuālā tēla uzlabošanai.

Pārmaiņas noris pamazām. Rudens sākumā Magone tikās ar manifestācijas treneri, pēc tam arī ar stilisti Žannu Dubsku, šoruden viņa ļāvās arī uzacu veidošanas procedūrai un pirmoreiz mūžā izmēģināja ne tikai uzmundrinošu ķermeņa ietīšanas procedūru, bet arī pirmo reizi devās pie manikīra. Un no blondīnes pārtapa liegi maigā rudmatē.

Magone arī sākusi mācības autoskolā un pavisam nesen sāka iet pašaizsardzības kursos, lai nepieciešamības gadījumā prastu aizstāvēties.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu