Arī citi degvielas tirgotāji Latvijā paziņo, ka šodien uz dažām stundām ievērojami samazinājuši cenas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Degvielas pistoles uzpildes stacijā.
Degvielas pistoles uzpildes stacijā. Foto: Edijs Pālens/LETA

Reaģējot uz "Circle K Latvia" lēmumu šodien uz dažām stundām ievērojami samazināt degvielas cenu, uzņēmums "Neste Latvija" nācis klajā ar jaunu piedāvājumu, portālam TVNET apstiprināja Ilze Pērkone, "Neste Latvija" Mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītāja. Arī citi konkurenti šodien piedāvā īpašas atlaides.

"Konkurence Latvijas degvielas tirgū ir sīva. Neste vienmēr klientiem nodrošina izdevīgākos piedāvājumus: tikai šodien visās Neste DUS laikā no 13:00 līdz 17:00 samazināta cena degvielai par 15 centiem litrā. Izmantojot Rimi karti, degvielas lietotāja kopējais ieguvums ir 20 centi litrā. Savukārt Neste privāto karšu lietotāju kopējais ieguvums būs 21,5 centri litrā," komentē uzņēmums.

Jau ziņots, ka 15. decembrī no plkst. 14.00 līdz 17.00 visās uzņēmuma "Circle K Latvia"  degvielas uzpildes stacijās tiks samazinātas degvielas cenu par 15 centiem litrā.

Arī AS "Viada Baltija" paziņojis, ka visās "Viada" DUS šodien ar klientu karti 10 centu atlaide par katru degvielas litru.

Visbeidzot ar līdzīgu paziņojumu nācis klajā arī degvielas mazumtirdzniecības uzņēmums AS "Virši-A", paziņojot, ka šodien no 10.00 līdz 17.00 gaidāma "īpaši zema cena", teikts uzņēmuma paziņojumā soctīklos.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka pagājušajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās samazinājās degvielas cenas, tostarp benzīna cenas tuvojas līmenim, kāds bija pirms Krievijas iebrukuma Ukrainā, liecina apkopotie dati.

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Savukārt augstākā cena dīzeļdegvielai bija Tallinā, bet zemākā tā bija Viļņā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu