Žurnāls: skandalozā režisora Mika Ozoliņa radošās aktivitātes pietiekami neieinteresē latviešus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ miksozolins

Šovasar pēc ilgākas prombūtnes Latvijā iegriezās Kalifornijā dzīvojošais režisors Miks Ozoliņš, lai uzņemtu šovu "50 dolāru randiņš" un reklamētu savu grāmatu "1001 guru". Kā novērojis izdevums "Kas Jauns", Ozoliņa radošās aktivitātes latviešus pārāk gan neinteresē.

Viņš nesen Latvijas grāmatnīcās rīkoja tikšanās ar lasītājiem, lai vairāk iepazīstinātu ar savu grāmatu "1001 guru". Viena no tādām tikšanās reizēm notika kādā no grāmatnīcām Rīgas centra lielveikalā, taču žurnāls novēroja, ka to apmeklēja vien pāris cilvēku – daži nejauši garāmgājēji, Mika paziņas un pāris interesentu, kuri patiešām speciāli bija atnākuši, lai satiktos ar grāmatas autoru un tiktu pie autogrāfa.

Pirms pāris dienām gan Ozoliņš publiskojis ierakstu soctīklos, liekot noprast, ka grāmatu tirāža ir palielinājusies. Viņš publiskoja arī video ar sveicējiem.

Žurnāls raksta, ka šī nav pirmā reize, kad ļaudis tik ļoti neraujas klātienē iepazīties ar Mika radošajām aktivitātēm. Piemēram, 2013. gada vasarā viņš aicināja interesantus uz pašpārliecības metodes semināriem, taču tie tā arī nenotika, jo uz pirmo no tiem bija sanākuši vien trīs interesenti.

Tāpat vēl nupat novembrī bija paredzēta Mika Ozoliņa atvērtā dialoga tūre "Mans lielākais guru". Pasākuma pieteikumā bija teikts, ka tūre "Mans lielākais guru Latvijā" viesosies tikai trīs pilsētās – Liepājā, Rīgā un Siguldā, taču nekādas viesošanās nebija – pasākumi tika atcelti.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Miks Latvijā ieradās ar blīkšķi. Publiski parādījās vairāki fragmenti no grāmatas, kurā viņš neglaimojoši izteicās par savu bijušo mīļoto Agnesi Zeltiņu. Viņš grāmatā pieminējis arī bijušo mīļoto Elīnu Fūrmani, savas meitas māti Kimberliju un vēl citas sievietes, ar kurām krustojušies dzīves ceļi. 

Ozoliņš parādījies arī pašmāju TV šovos, kuros nekautrējās atklāt savas intīmās dzīves aizkulises, un pavisam drīz TV ekrānos būs redzams Ozoliņa vasaras īpašais piedzīvojums ar latvju daiļavām - "50 dolāru randiņš". 

Vairāk lasi izdevuma "Kas Jauns" 13. decembra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu