Šovu zvaigzne Agrita Bindre teju sasniegusi savu ideālo svaru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ agritabb, Ekrānuzņēmums

Šova "Ģimene burkā" zvaigzne Agrita Bindre-Blumenaua tievēšanās izaicinājumā turpina rādīt lieliskus rezultātus. 

Agrita ar māsu Katrīni viena otru izaicinājušas līdz Ziemassvētkiem nomest atlikušos liekos kilogramus. 

Šobrīd Agritas svari rāda 62 kilogramus, un par rezultātu Agrita ir sajūsmā: "Esmu tik priecīga! Vienu brīdi svars nekustējās, es sāku jau bēdāties. Šobrīd, kad es redzu, ka mērķis jau ir pavisam tuvu, esmu sajūsmā."

Lai gan kāds teiks, ka svarīgāk par zaudētajiem kilogramiem ir pašsajūta, Agrita noteic, ka redzētais cipars uz svariem viņu motivē un liek justies vēl labāk. "Tā ir bijusi liela trauma man kā sievietei. Esmu ļoti daudz pārmetumus saņēmusi gan no vīriešiem, gan sievietēm. Un tagad es jūtos daudz labāk, un arī svari beidzot rāda labāk, par to man ir liels prieks."

Joprojām "Facebook" noris tievēšanas izaicinājums, kurā arī citas dāmas tika aicinātas trīs nedēļu garumā pievienoties Agritai, un noslēgumā kāda no viņām saņems balvu - dāvanu karti no apģērbu veikala, lai sevi iepriecinātu svētkos.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Agrita pārmaiņu ceļu uzsāka pirms gada, kad no ģimenes aizgāja viņas vīrs Jānis. Pērnā gada rudenī Agrita lūdza fitnesa, uztura un dzīvesveida treneres palīdzību, lai turpinātu ceļu uz nosprausto mērķi - sievišķības, pašpārliecinātības un iepriekšējo ķermeņa aprišu atgūšanu. Agrita šogad veica arī kuņģa samazināšanas operāciju un joprojām turpina ceļu, lai iegūtu vēl labākus rezultātus un būtu par sieviešu iedvesmotāju.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu