Sofija Stužuka ceturto atvasi plāno sagaidīt mājdzemdībās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ sofia_stuzhuk

Slavenā ukraiņu influencere Sofija Stužuka, kura pēc kara sākums Ukrainā pārcēlās uz dzīvi Latvijā, ir ceturtā bērniņa gaidībās. Viņa "Instagram" dalās ar līdzšinējo pieredzi un atklāj, ka plāno bērniņu dzemdēt mājās.

Stužuka ar saviem sekotājiem dalījās pārdomās par bailēm. Vienlaikus viņa atklāja savu iepriekšējo pieredzi - izrādās, ka tikai viena atvase pasaulē nākusi slimnīcā, bet divas pārējās mājdzemdībās. Esot ceturtā bērniņa gaidībās, viņa arī šoreiz plāno bērniņu laist pasaulē mājās.

Atbildot uz fanu uzdotajiem jautājumiem saistībā ar bailēm, viņa pastāsta, ka vienīgās bailes, ko viņa izjūt, ir bailes no sāpēm.

"Jā, par jaunu dzīvību, mēs sievietes maksājam tādu cenu. Tam visam ir mērķis. Šāds process nevar būt vienkāršs. Dzemdības ir patiesi sāpīgs process, bet katrai sievietei sāpju slieksnis ir atšķirīgs. Daba mūs radījusi tādas, dzemdības mums ir dabisks process. Ir jāsaprot – sāpes ir, bet tās pāriet," tā Stužuka.

Viņa raksta, ka dzemdības ir baiļu pilns notikums arī informācijas trūkuma dēļ, īpaši tai daļai sieviešu, kurām tā ir pirmā pieredze, tāpēc viņa iesaka iepazīties ar šo procesu, lasot attiecīgu literatūru. 

Stužuka arī iedrošina citas sievietes paļauties uz savu ķermeni un spējām, sakot, ka sievietes ir radītas, lai dzemdētu pašas. 

Sofija plāno mājdzemdības un cer, ka mīļotais būs līdzās un palīdzēs. Visi trīs Sofijas bērni ir nākuši pasaulē nakts stundā, tāpēc, viņasprāt, tā būs arī šoreiz. Brīdī, kad pasaulē nāks ceturtais bērns, viņa cer, ka pārējie trīs saldi gulēs.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka 2020. gada oktobrī no koronavīrusa infekcijas izraisītajām komplikācijām mira Sofijas vīrs - fitnesa entuziasts un viņas trīs bērnu tēvs Dmitrijs Stužuks. Bēgot no kara Ukrainā, Stužuka ieradās Rīgā un te atrada jaunu mīlestību - Antonu.

Šī gada septembrī Antons Sofiju bildināja. Pavēstot jaunums saviem soctīku sekotājiem, viņa rakstīja: "Vispārliecinātākais un skaistākais "jā" manā dzīvē!"

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu