FOTO ⟩ Armands Simsons savā dzimšanas dienā publisko iepriekš neredzētas bērnības ainiņas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ armandssimsons

TV raidījuma "Superbingo" vadītājs un hokeja kluba Rīgas "Dinamo" tehniskais direktors Armands Simsons vietnē "Instagram", atzīmējot savu 43. dzimšanas dienu, publiskojis bērnības foto un veltījis emocionālus vārdus saviem tuvākajiem cilvēkiem.

Publiskojot bērnības fotogrāfijas, viņš raksta: "Šodien un katru mīļu dienu, stundu, minūti, sekundi, mirkli vislielākā pateicība maniem mīļajiem, superīgajiem, kolosālajiem vecākiem, ka deva man dzīvību un laida mani pasaulē sev! Un tas bija tikai sākums!

Jo, es pirmais satiku savu vienīgo, vislabāko, vismīļāko māšuku Baibu. Un es varēju būt, un esmu daudziem!

Manai dzīves karalienei Ivetai, kura man ir dāvājusi visdārgāko, kas vien var būt! Lieliskāko manu dāvanu/ģimenīti pasaulē - manas mīļās, mazās princesītes. Es esmu laimīgākais un bagātākais čalis (barons Bundulis, tā mani mana mīļā krustmāte Aldiņa sauca) visā Visumā!

Un es varu būt jums - mani mīļie - visi, pateicoties manai mammai un tētim. Es jums esmu un jūs esat man! Lai vai kāds es esmu, bet es esmu - jau 43 gadus un būšu vēl! Mīlu, mīlu, mīlu! Pateicībā esmu un mīlu! Joprojām, ar abām kājām pie zemes, bez uzplečiem un spārniem pie lāpstiņām."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Armands Simsons (@armandssimsons)

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka pirms pāris dienās Simsons dalījās arī jaunības fotogrāfijām, parādot, kā sākusies viņa un sievas Ivetas mīlestība pirms vairāk nekā 20 gadiem. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu