Britu karaliskā ģimene solidarizējas Ziemassvētku koncertā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: George Rogers/SIPA/Scanpix

Par spīti Saseksas hercogu dokumentālā seriāla iznākšanai un uzsāktajam "karam" pret britu karalisko ģimeni, karaļnams ietur savu neitrālo pozīciju. To pierāda arī karaliskās ģimenes plānu nemainīšana. Gan Lielbritānijas karalis Čārlzs III ar karalieni konsorti, gan Velsas princis un princese apmeklēja Ziemassvētku koncertu  Vestminsteras abatijā. Uz pasākumu ieradās arī pārējie karaliskās ģimenes pārstāvji.

Karaliskās ģimenes locekļi pulcējās uz dievkalpojumu, lai cienīgi demonstrētu savu solidaritāti vairākas stundas pēc tam, kad Harijs un Megana Netflix publiskoja dokumentālā seriāla beidzamās sērijas.

Foto: Reuters/ScanPix
Foto: AFP / Scanpix
Foto: Reuters/ScanPix

Šis bija brīdis, kad briti izrādīja savas dziļās simpātijas pret Velsas princi un princesi un viņu ģimeni. Ģimenei ierodoties, no tautas izskanēja: "Keita, mēs tevi mīlam" un "Princi Viljam, mēs tevi mīlam".

Bekingemas pils un Kensingtonas pils ir paziņojušas, ka nekomentēs "Harija un Meganas" apgalvojumus dokumentālajā seriālā, jo karaļa izvēle ir neskatīties šo sešu sēriju garo seriālu. 

Dievkalpojums “Kopā Ziemassvētku dziesmās”, kas bija nu jau otrais Keitas vadītais koncerts,

bija veltīts nelaiķei karalienei un vērtībām, ko viņa demonstrēja savas dzīves laikā, tostarp “pienākumam, empātijai, ticībai, kalpošanai, laipnībai, līdzjūtībai un atbalstam citiem."

Ziemassvētku eglīte tika izrotāta ar maziem Padingtona lāča rotājumiem, kas bija mājiens uz mirušās karalienes slaveno komēdijas skeču, savukārt viesus sagaidīja ar atmosfēras sniegpārslām no sniega mašīnas, kad viņi ieradās pie ieejas.

Foto: AFP / Scanpix

Velsas prinča un princeses ģimene bija lieliski saskaņot: hercogiene bija tērpusies bordo krāsas mēteļkleitā un arī septiņus gadus vecā Šarlote valkāja tādas pašas krāsas mētelīti. 

Foto: AFP / Scanpix
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu