Ziemassvētku nedēļas horoskopi visām Zodiaka zīmēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixel-Shot/Shutterstock

Nedēļas horoskopi no 19. līdz 25. decembrim. 

AUNS

Pienācis paveikto darbu izvērtēšanas laiks. Jānosprauž arī mērķi, lai virzītos pretī jaunām uzvarām. Vajag izrunāties ar darba devējiem vai biznesa partneriem par turpmākajiem plāniem. Finanšu jautājumiem jāpieiet lietišķi un konkrēti, ar domu: "Kāds labums man būs?" Katram zināšanu graudam un katram enerģijas tēriņam ir sava cena. Ziemassvētku laikā dažādas saviesīgas aktivitātes. Mīļuprāt satiksies ar tuviem cilvēkiem, sarūpēsi sirsnīgas dāvaniņas un būsi uz pozitīvu emociju viļņa. Kādu brīdi gan gribēsi palikt vienatnē un gremdēties apcerēs.

VĒRSIS

Trauksmainas dienas un daudz darba, varbūt pat jāpievēršas vairākām lietām vienlaikus. Taču enerģija mutoļos un visaugstākās atzinības virsotnes tavas. Dažu brīdi pats par sevi brīnīsies – kā tik elastīgi spēj reaģēt. Darbu dunā pievērs uzmanību finansēm un runā par algas pielikumu vai peļņas pārdali. Ziemassvētku vakaru nosvini šaurā tuvu un mīļu cilvēku lokā, bet turpmākās dienas vari plānot ballītes un sabiedriskas aktivitātes. Kādam būs vēlme doties ārpus Latvijas robežām, baudīt svētku noskaņu citā valstī. Spilgti iespaidi.

DVĪŅI

Ļoti aktīvas dienas un vēlme paveikt lielas lietas, varbūt arī sasteigt tos darbus, kuri dažādu iemeslu dēļ aizkavējušies. Tā ir tāda gadumijas tendence – pārņem sajūta, ka dienas skrien ātrāk, nekā parasti. Koncentrējies uz svarīgāko un ar rezultātu būsi apmierināts. Plānojot svētku brīvdienas, ir vērts ielūkoties ceļojumu aģentūru piedāvājumos. Ne jau vienmēr mājās jāpušķo eglīte un šķovē kāposti. Prieks no tālāka izbrauciena. Ja nebrauc ceļojumā, tad brīvdienās dodies uz skaistajām Latvijas vietām un baudi ziemas priekus.

VĒZIS

Tuvojoties gada nogalei un gaišajam svētku laikam, var pārņemt apcerīgs noskaņojums: kas paveikts? Ko vēl vajadzētu izdarīt? Tāds kā jautājumu un atbilžu vakars... Ja pašam grūti tikt skaidrībā, izrunājies ar draugiem, kuru viedoklim tu uzticies. It kā vienkārša, sirsnīga patērzēšana palīdzēs salikt punktus uz „i”. Un tad jau ir vērts padomāt par jauniem izaicinājumiem karjerā vai biznesā. Ziemassvētkos mīļuprāt pulcināsi kopā ģimeni, tuvākus un tālākus radus. Gaisā piparkūku un krustnagliņu smarža un sirdī gaišums kā sveces liesmiņa.

LAUVA

Ļoti aktīvas dienas un aizraujošas sabiedriskās aktivitātes. Darba nedēļa paskries kā ar vēja spārniem, jo līdztekus ikdienas pienākumiem vēl vajadzēs domāt arī par jauniem projektiem un ne tikai domāt, bet arī izstrādāt koncepcijas un apspriest tās ar kolēģiem vai biznesa partneriem. Ziemassvētku vakaru pavadi tuvinieku un mīļu draugu lokā, bet pēc tam dodies sabiedrībā – apmeklē korporatīvo ballīti vai izklaides pasākumus. Daudz dzirkstošu emociju. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās ar simpātisku cilvēku.

JAUNAVA

Pirms gadumijas vēl daudz kas jāpaveic. Piemērots periods, lai risinātu lietišķās sarunas un kārtotu darīšanas iestādēs. Tikai līgumu slēgšanu vēlams atlikt līdz janvāra otrajai pusei. Profesionālajā jomā daudz pienākumu – sajūta tāda, ka visi svarīgākie darbi atlikti uz gada nogali un "uzkrauti" tev. Sasauc sapulci un sadali pienākumus godīgi. Un arī turpmāk esi uzmanīgs – uz čaklu strādātāju rēķina citi dažkārt vēlas paslinkot. Svētkos apciemo radus vai sapulcini visus mīļos savās mājās. Vēlams "groziņvakars", jo cepšanai un šmorēšanai neatliks daudz laika.

SVARI

Profesionālajā jomā diezgan nemierīgi – darbā vai biznesā iespējami jauni pavērsieni. Esi gatavs izaicinājumiem un augstākām virsotnēm, var pavērties labas izaugsmes iespējas. Tikai nekautrējies apspriest atalgojumu un nepiekrīti uzreiz visiem nosacījumiem, ko tev piedāvā. Jālūkojas, lai strādāt komfortabli un darbs ar atalgojumu samērojams. Nedēļa paies trakā skrējienā, un tu ar prieku sagaidīsi svētku laiku: rotāsi telpas, saimniekosi virtuvē un klāsi baltu galdautu uz lielā saimes galda. Sirsnīgas un ģimeniskas noskaņas.

SKORPIONS

Daudz darba, steiga un lietišķas darīšanas. Iespējams, jāapspriež un jāstrādā pie jauniem projektiem, kas tiks realizēti ilgtermiņā un nesīs labus ienākumus. Pēkšņi var atklāties, ka kolēģi vai darījumu partneri kaut ko "salaiduši grīstē", un kļūme ar steigu jālabo. Tas mazliet pabojās garastāvokli, tomēr svētku svinēšanai gatavosies ar prieku. Skaista egle, sveces vai mirguļojošas spuldzītes, grezns un bagātīgs mielasts. Ciemos nāks radi un draugi. Svarīga arī sirdslietu tēma. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt romantisku tikšanos - kā Ziemassvētku brīnumu.

STRĒLNIEKS

Plāni vērienīgi, bet izskatās, ka pārāk optimistiski, un senāk to sauca par "gaisa piļu" būvēšanu. Esi daudz no sevis visa gada garumā ielicis darbā, tagad iestājies atslābums un idejas lielākas nekā iespējas realizēt. Svarīgus profesionālos jautājumus pagaidām nevajadzētu izlemt - lai paliek uz nākamo gadu. Vairāk pievērsies privātajai dzīvei. Svētkos vislabāk jutīsies šaurā tuvinieku lokā vai vispār tikai divatā ar mīļoto cilvēku. Brīvajiem ļaudīm ir iespējas iepazīties ar spilgtu personību - kaislības dzirkstīs un mutuļos. Brīvajās dienās baudi ziemu un sportiskas aktivitātes.

MEŽĀZIS

Ļoti enerģisks noskaņojums. Darbi ies no rokas, tu ātri pieņemsi lēmumus, palīdzēsi kolēģiem, atrisināsi jautājums, kas kādu laiku iestrēguši. Būsi ar sevi ļoti apmierināts, tikai nevajadzētu uzskatīt, ka visu zini labāk - svarīgi ieklausīties arī līdzcilvēku viedoklī. Uzklausi gan ģimenes locekļus, gan kolēģus. Svētkos vislabāk jutīsies kopā ar savējiem - posīsi māju, cepsi pīrāgus un gaidīsi ciemos radus un draugus. Būs daudz pozitīvu emociju. Kādam iespējami interesanti piedzīvojumi sirdslietās un emocijas kā brīnumsvecīšu dzirkstis.

ŪDENSVĪRS

Vēlme kaut ko mainīt ierastajā kārtībā un filozofiskas noskaņas. Domas kavēsies pie nepadarītajiem darbiem, un izrādīsies, ka to nav mazums. Ne tāpēc, ka tu būtu slinkojis... Vienkārši – varbūt esi uzņēmies pārāk daudz. Var uznākt tāds neliels pirmssvētku "drudzis", un vairāk būsi noskaņots strādāt nevis svinēt. Tomēr svētkus un brīvdienas vajag izbaudīt. Ģimene vēlas, lai tu būtu kopā ar viņiem, pilns dzīvesprieka, nevis darba rūpju pārņemts. Ziemassvētku vakarā aicini kopā mīļos cilvēkus, bet pārējās brīvdienās apmeklē pasākumus, brauc slēpot, slidot, snovot.

ZIVIS

Darba dienas spraigas, un sajūta kā skrienot sporta zālē pa trenažiera celiņu: visu laiku kusties, bet darbiem neredz ne gala, ne malas. Varbūt kaut ko vari atlikt, jo darbs jau nav zaķis... un tāpat visu nekad nevar padarīt, un arī visu pasaules naudu nopelnīt nevar. Labāk mierīgi sagatavoties Ziemassvētku svinībām tuvo cilvēku pulciņā. Svētku laikā mājās valdīs miers un saticība, un ģimenes lokā jutīsies vislabāk. Pārējās brīvajās dienās gan vēlamas kādas sabiedriskas aktivitātes, tikšanās ar draugiem, pasākumu apmeklēšana. Var gadīties, ka uzdzirkstī kādas simpātijas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu