VIDEO ⟩ Agvero paver priekškaru Argentīnas futbolistu svinībām pēc triumfa PK

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Bijušais Argentīnas izlases futbolists Serhio Agvero savā "Instagram" kontā pavēra priekškaru savu tautiešu svinībām pēc pasaules kausa izcīnīšanas.

Argentīna svētdien, 18. decembrī, pēcspēles 11 metru sitienu sērijā pārspēja Franciju, izcīnot trešo Pasaules kausu savas valstsvienības vēsturē.

Kopā ar komandu bija arī tās ilggadējais uzbrucējs Serhio Agvero, kurš šogad bija spiests priekšlaicīgi noslēgt karjeru sirds problēmu dēļ. Agvero pirms fināla kopā ar saviem bijušajiem cīņu biedriem pat aizvadīja treniņu.

Pēc Argentīnas triumfa viņš savu labo draugu Mesi nēsāja uz pleciem un kopā ar komandu nofotografējās arī pēc medaļu pasniegšanas. Tāpat Agvero saviem "Instagram" sekotājiem parādīja, kas notika Argentīnas ģērbtuvē pēc triumfa.

Video ievadā viņš aprunājās ar savu aizstājēju Mančestras "City" rindās Julianu Alvaresu. Turpinājumā bija redzams, kā atkritumu tvertnē "ienirst" Žermans Pacella, bet mirkli vēlāk Lionels Mesi tika pie 10 miljonu čeka, ar ko rokās viņš sāka dejot.

Par finālturnīra vērtīgāko spēlētāju tika atzīts Argentīnas kapteinis Lionels Mesi, bet viņa tautieši Damjans Martiness un Enco Fernandess tika atzīti par attiecīgi turnīra labāko vārtu vīru un labāko jauno futbolistu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu