Kas notiek, ja kāzas Indijā notiek Pasaules kausa pēdējā dienā un jūs fanojat par dažādām komandām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ruslan_127/Shutterstock

Ko darīt tad, ja kāzu datums sakrīt ar Pasaules kausa pēdējo un izšķirošo maču? Un kā lai tādā dienā apprecas, ja līgava fano par Francijas izlasi, bet līgavainis ir kaislīgs Mesi un Argentīnas komandas fans? BBC ziņo, kā beidzās divu indiešu futbola fanu kāzas izšķirošajā dienā.

Kaut arī Indijā lielākā daļa sporta fanu pārņemti ar kriketu, Indijas dienvidos, Keralas štatā dzīvo arī kaislīgi futbola fani. Svētdien, kad notika Pasaules kausa finālturnīra izšķirošais mačs starp Argentīnu un Franciju, visā štatā tika uzstādīti lielie ekrāni, ielās plīvoja Argentīnas un Francijas karogi un pulcējās līdzjutēju tūkstoši, lai skatītos spēli. Visur bija redzamas arī milzīgas izgrieztas Argentīnas izlases futbolistu figūras, ar kurām bija izrotāta visa pilsēta.

Indiešu Sačins R un R Athiras kāzu datums sakrita ar finālspēles datumu. Lai gan viņi spēja vienoties gandrīz par visu, par vienu lietu viņi tomēr nespēja vienoties un palika katrs pie sava.

Sačins ir dedzīgs Argentīnas zvaigznes Lionela Mesi fans, savukārt Atira ir kaislīga Francijas futbola izlases atbalstītāja.

Dažas stundas pirms abu komandu tikšanās vienā no iespaidīgākajām spēlēm Pasaules kausa vēsturē, Sačins un Atira apprecējās svinīgā ceremonijā, kas notika Koči pilsētā.

Virs rotaslietām un tradicionālajiem kāzu tērpiem pāris uzvilka futbolistu kreklu ar 10. kārtas numuru: Atira uzvilka Francijas izlases kreklu par godu franču uzbrucējam Kiliana, Mbapē, savukārt Sačins uzvilka Argentīnas izlases kreklu par godu Mesi.

Laikraksts "Malayala Manorama" ziņo, ka pēc kāzu ceremonijas pāris burtiski izskrēja cauri pieņemšanai un kāzu mielastam, lai savlaicīgi atgrieztos Sačina mājā Tiruvanantapuramā, 206 km attālumā no kāzu norises vietas, lai noskatītos Pasaules kausa finālu.

Argentīna finālā uzvarēja 11 metru soda sitienu sērijā ar 4:2, dodot 35 gadus vecajam Mesi iespēju beidzot virs galvas pacelt Pasaules kausa galveno trofeju.

Kerala, kur Mesi ir milzīgs fanu skaits, joprojām svin Argentīnas izlases uzvaru, jādomā, ka arī indiešu jaunais pāris. Kaut arī abi fano par dažādām komandām, laulība jau patiesībā ir spēle vienos vārtos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu