Vai "Ezīši" pārņems Rīgu? Sociālajos tīklos uzjautrinās par populārās franšīzes izplešanos pilsētā (3)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Pašā Rīgas centrā atvēries "Ezīša kofīšops". Sociālajos tīklos parādījies video, kas radījis jautrību – vai tiešām pēc gada "Ezīši" Rīgā būs uz katra stūra?

Daži komentē ar zināmu sarkasmu. Grūti jau nepamanīt, ka "Ezīši" Rīgā vairojas trusīšu ātrumā.

Video iedvesmoti, komentētāji sacenšas asprātībā. Kur tik un kas tik nevarētu būt jaunais "Ezītis"!

Komentējot "Ezīšu" vairošanos, izskan viedokļi, kas novērtē franšīžu vietējo izcelsmi un dzīvotspēju.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka 2022. gada 10. novembrī Barona ielā bāru tīkls "Ezītis miglā" atklājis jaunu franšīzes uzņēmumu "Ezīša Kofīšops".

"Ezītis miglā" Tirgvedības direktore Maija Skrējāne atklāja, ka "Ezīša Kofīšopa" īpašnieki patlaban nevar nosaukt konkrētu investīciju apjomu, jo idejā un materiālos līdzekļi ieguldīti vairāku gadu garumā.

Viens no "Ezīša Kofīšopa" līdzdibinātājiem Ernando Gamarra norāda, ka, strādājot pie kafijas kvalitātes un pasniegšanas procesa uzlabošanas "Ezīša" bāros, tika lemts par jauna projekta īstenošanu.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka SIA "Ezīša Kofīšops" reģistrēts šā gada 7.martā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 4200 eiro.

"Ezīša Kofīšopa" īpašnieki vienlīdzīgās daļās ir Ronalds Undzēns, Daumants Pabrieža, Lauris Streņģe un Gamarra.

"Ezītis miglā" franšīze Latvijā pieder Undzēnam, Pabriežam, Streņģei un Gamarram. Līdztekus tiem atsevišķi franšīzes uzņēmumi pieder privātpersonām, kopumā pieciem īpašniekiem. "Ezītis miglā" franšīzē ietilpst 19 "Ezītis miglā" bāri un "Ezīša Kofīšops".

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu