VIDEO ⟩ "TikTok" lietotāja saplūcas ar ārsti par pieņēmumu, ka melo par ādas slimību (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video.

Sociālo tīklu vietnes "TikTok" sieviete ar šķietami ādas slimību ir saņēmusi pārmetumus no slavenas ārstes pēc tam, kad dermatoloģe apvainoja sievieti, apgalvojot, ka par to melo un vilto izskatu ar kosmētiku, vēsta medijs "Insider".

@nancy.xoxx such a bad grwm but we keep it real on this page, love you guys #nancymorel #flareup #skincondition #makeup #gwm ♬ original sound - Nancy Morel

Nensija Morela 12. decembrī publicēja video, kurā viņa gatavojas darbam. Morela video sacīja, ka viņa ir vērsusies pie ārstiem par ādas slimību kopš 2016. gada, taču joprojām nezina konkrētu diagnozi. Video noskatīts vairāk nekā 7,3 miljonus reižu.

13. decembrī Morela publicēja vēl vienu video, reaģējot uz citu "TikTok" video, kurā piedalījās dermatoloģe Azadeha Širazi.

Šajā "TikTok" video Širazi skatījās Morelas videoklipu un sacīja: "Izskatās līdzīgs asinsvadu oklūzijai. Bet kaut kas nav īsti kārtībā… Nešķiet dabiski. Viņa ir ļoti talantīga grima māksliniece."

Videoklips vairs nav pieejams Širazi kontā, taču Morela uz to ir atbildējusi. "Es ceru, ka šī dāma saprot, kāpēc šis video ir ārkārtīgi satraucošs, ņemot vērā viņas lielo sekotāju skaitu un nepatiesas informācijas izplatīšanu par slimībām, kuras viņa acīmredzami nav pētījusi."

Videoklips saņēmis vairāk nekā 8,3 miljonus skatījumu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu