Madara Repše: Ar veselību tagad ir sarežģītāk, nekā biju domājusi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: madararepse/ Instagram

Fotogrāfes, ekspremjera Einara Repšes meitas Madaras Repšes-Šternas ikdiena joprojām aizrit, cīnoties par savu veselību. Viņa neslēpj, ka ikdiena nav vienkārša, taču viņa priecājas ar laimi, ko gūst, esot kopā ar vīru.

Vaicāta, kā pavadīs Ziemassvētkus, viņa izdevumam "Privātā Dzīve" atklāja: "Ziemassvētku laiku, visticamāk, kopā ar vīru pavadīsim ārpus Latvijas, atpūtīsimies, un turpināšu rūpēties par savu veselību."

Kā jau svētku laikā, sarunas arī par brīnumiem. Viņa dalās ar savu pēdējā laika brīnumu: "Mans svētku brīnums bija tas, ka adventes laikā beidzot varēju apmeklēt savu izstādi "Klusums. Vētra. Miers" Puikules muižā.

Tā atspoguļo manu dzīvi, jo visām fotogrāfijās nojaušamajām izjūtām pati esmu gājusi cauri. Tas man dod spēku. Jau oktobrī to iekārtojām kopā ar manu mīļo vīru, taču izstādes atklāšanā nevarēju piedalīties, jo ar veselību tagad ir sarežģītāk, nekā biju domājusi."

Madara sirgst ar iedzimtu gremošanas orgānu sistēmas daļas jeb zarnu defektu, un ik pa laikam viņai jādodas ārstēties ārpus Latvijas. "Iespējams, arī Ziemassvētku laikā ar vīru dosimies uz kādu siltāku vietu Eiropā un apvienosim ārstēšanos un atpūtu. Viss atkarīgs no finansēm, jo ārstēšanās un medikamentu izmaksas ir milzīgas."

"Apollo.lv" jau iepriekš vēstīja, ka Madara ne pirmo reizi stāsta dalās ar to, ko ikdienā nākas piedzīvot. 

Šī gada oktobra sākumā viņa stāstīja: "Dārgās zāles neko daudz nepalīdz, un diemžēl man ir nepieciešamas vēl vismaz desmit reižu dārgākas zāles un ārstēšana.

Ir diezgan sarežģīti. Tomēr, lai cik traki būtu, spēju saņemties. Protu izlikties, ka viss ir daudzmaz kārtībā, bet aiz tā visa ir cīņa, kas turpinās ik dienas. Tomēr, lai cik smagi būtu, eju uz priekšu ar smaidu un cerību."

Madarai līdzās jau gandrīz divus gadus ir viņas mīļotais vīrietis. Pavasarī viņa apprecējās ar Valsts akadēmiskā kora tenoru Armandu Šternu. Jaunais pāris tika salaulāts Rīgas pilsētas Pārdaugavas dzimtsarakstu nodaļā.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 20. decembra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu