Kurpnieks atspēko reiz izteiktos vārdus par to, ka ar aktrisēm vairs nepīsies

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: instagram/niklavs_

Nekad nesaki nekad? Nupat kļuva zināms, ka aktieru pāris - Dailes teātra aktieris Niklāvs Kurpnieks un Jaunā Rīgas teātra aktrise Lolita Stūrmane paziņoja par saderināšanos. Nu Kurpnieks izdevumam "Privātā Dzīve" atklāj, kā, neskatoties uz to, ka savulaik vairs nav vēlējies saistīties ar aktrisēm, viņš bildinājis tieši šīs profesijas pārstāvi.

Savulaik, kad izjuka Niklāva attiecības ar kolēģi Dārtu Daneviču, viņš solījās – ar aktrisēm vairs nesaistīsies.

Pēc šķiršanās viņš bija visai skeptisks, teica arī to, ka netic mīlestībai. "Es esmu tādā dzīves posmā, kad vairs neticu mīlestībai, monogāmijai, es uzskatu, ka mēs dzīvojam tādā laikā, kad viss ir pret to, lai būtu iespējams eksistēt laimīgās attiecībās divatā bez nekādiem ārējiem faktoriem. Nodzīvot ar vienu cilvēku visu dzīvi," savulaik teica Niklāvs, kaut jau tad bija attiecībās ar topošo sievu.

Neskatoties uz laiku, kad aktiera sirds bija salauzta, viņš atkal ir laimīgs un lūdzis draudzenes roku.  Viņš arī atspēkoja iepriekš sacīto par to, ka ar aktrisēm vairs nepīsies: "Pati dzīve mūs saveda kopā. Mūsu profesijai raksturīgs tas, ka esam tādā mazā burbulī, darbs aizņem pat 12 stundu diennaktī, un šoreiz tā dabiski viss salikās.

Nešķiroju – apkopēja, pārdevēja vai aktrise –, man svarīgs ir cilvēks. Un mēs ar Lolitu esam kopā jau gandrīz četrus gadus," teica Niklāvs.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Niklāvs Lolitu bildināja šajā vasarā Pireneju kalnos. "Piecas stundas kāpām vienā no virsotnēm, un man līdzi bija gredzens. Pats vēl nezināju – izdarīšu to vai ne. Kad bijām uzkāpuši virsotnē, sapratu – ir īstais brīdis!" atklāja aktieris.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 20. decembra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu