Gozbems atklāj plānu, lai nemaksātu savus tūkstošiem eiro lielos naudas sodus Latvijas valstij (36)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: aldisgobzems/ Shutterstock

Divas dienas pēc 14. Saeimas vēlēšanām Aldis Gobzems atradās jau Spānijā, kur mitinās joprojām. Viņš sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" atklāj patieso iemeslu, kāpēc pameta dzimteni.

"Cilvēki domā, ka pārcēlos aiz laba prāta. Tā gluži nav," atklāj Aldis. 

Gobzems atzina, ka uz Latviju tomēr kaut kad būs jāaizbrauc. "Es priecājos, ka teju caur adatas aci no Latvijas izspruku. Vēl mēnesis, pusotrs, un vara man visu atņemtu – māju, auto – visu! Bet es pasteidzos, un viņiem neizdevās.

Man, protams, vēl būs darīšana ar Latviju, jo sodi par kovidlaiku, kas mērāmi desmitos un pat simtos tūkstošu, visu laiku uzpeld. Ik pa laikam tiesās kaut ko skata un tik rēķina procentus, piespriež jaunus sodus.

Es tos nemaksāju un arī netaisos maksāt."

"Kad procesi būs beigušies, atbraukšu un taisīšu Latvijā maksātnespēju. Nevienu centu šai varai nemaksāšu – lai ņem no tā mana Latvijas bankas konta, kurā ir mīnusi. Lai iet ieskrieties!" atklāj Gobzems.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Gobzems dienu pēc 14. Saeimas vēlēšanām pameta savu partiju "Katram un katrai", par to pavēstot sociālajā vietnē "Facebook".

"No šī brīža es vairs neesmu politiķis, līdz ar to es nesniedzu intervijas, es neatbildu uz nepazīstamiem telefona zvaniem, es neesmu publiska persona, esmu izvēlējies tagad dzīvot sev," par turpmākajiem plāniem dienu pēc vēlēšanām informēja Gobzems.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 20. decembra numurā.

Komentāri (36)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu