VIDEO Atvēra poda vāku un ieraudzīja vairākas acis. Rīdzinieka dzīvesvietu apsēdušas žurkas (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Apollo kolāža

Rīdzinieks Oļegs jau ilgu laiku cenšas cīnīties pret žurkām, kas apsēdušas viņa dzīvesvietu, ziņo raidījums "Bez tabu".

Oļegs Maskavas ielas deviņstāvu namā dzīvo jau aptuveni divdesmit gadus. Ikdiena ritējusi mierīgi, līdz pirms nepilniem diviem gadiem mājas tuvumā parādījušies nelūgti ciemiņi – žurkas.

Oļegs dzīvo pirmajā stāvā, tādēļ žurkas vispirms apciemo viņa dzīvokli. Vīrietis ir izmēģinājis teju visu, lai uzveiktu cīņu ar nevēlamajiem īrniekiem, taču rezultāts ir par labu grauzējiem. Oļegs saskaitījis, ka gada laikā viņa redzeslokā nokļuvušas 37 žurkas, daļu no tām palīdz likvidēt kaķis Tofiks.

Foto: Kadrs no "Bez tabu" video

Oļegs neizturējis brīdī, kad, no rīta atverot tualetes poda vāku, tur atrastas slapjas žurkas. Divas dienas pēc kārtas vīrieša tualetes podā slīkušas četras žurkas, ziņo "Bez tabu".

"Rīgas namu pārvaldnieks" raidījumam stāsta, ka ievēro valstī izstrādātos noteikumus un regulāri veic deratizāciju. Vīrietis gan norāda, ka šogad jau četras reizes veikti deratizācijas pakalpojumi, taču žurkas neatkāpjas.

Latvijas Universitātes Bioloģijas fakultātes asociētā profesore Tatjana Zorenko norāda, ka atbrīvošanās no žurkām esot kā neiespējamā misija.

Plašāk "Bez tabu" sižetā:

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu