"Skolēni mani apsaukāja." Populārā pašmāju tiktokere par atpazīstamības neglīto pusi (6)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Jaunajā TVNET GRUPAS rubrikā "21. gadsimta slavenības: tiktokeri" kā ceturtā uz sarunu aicināta tiktokere Undīne Ozoliņa, kura atklāja, ka ne vienmēr līdzcilvēki atbalstījuši viņas darbošanos "Tik Tok". Bijušas pat vairākas reizes, kad Undīne visam vēlējusies atmest ar roku.

Ceturtais viesis jaunajā rubrikā "21. gadsimta slavenības: tiktokeri" ir Undīne Ozoliņa, kura vietnē "Tik Tok" zināma kā @undixone.

Undīnei ir vairāk nekā 140 tūkstoši sekotāju, un viņas publiskotie video kopumā saņēmuši 10,1 miljonu "patīk".

Undīne ir viena no populārākajām pašmāju tiktokerēm, kura aplikāciju lietoja vēl tad, kad tai bija iepriekšējais nosaukums - "Musical.ly". Viņai ir kupls sekotāju un pat fanu pulciņš, kas, ieraugot jaunieti uz ielas, vēlas kopīgu "selfiju". Taču viņa ne vienmēr izjutusi mīlestību un skolas laikā pat saņēmusi tik nievājošus komentārus, ka vairākkārt nolēmusi mest mieru savai sirdslietai. 

Jaunajiem censoņiem viņa iesaka rēķināties ar dažādiem viedokļiem, taču uzsver: "Tik Tok" ir lieliska platforma, kur sevi parādīt. Kopš septembra izskaņas Undīne pat ir pametusi dienas darbu, lai veltītu visu savu laiku video filmēšanai. 

Citus tiktokeru stāstu meklē, spiežot šeit.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu