Ranjēri atgriežas Itālijā: trenēs klubu, kuru jau vadīja 80.gados

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kladio Ranjēri.
Kladio Ranjēri. Foto: Reuters/ScanPix

Slavenais itāļu futbola speciālists Kladio Ranjēri atgriezies Itālijas B sērijas komandas "Cagliari" galvenā trenera amatā, informē klubs.

71 gadus vecais Ranjēri komandas vadību pārņems 1.janvārī, sākot sadarbību, kas šobrīd paredzēta līdz 2025.gada vasarai.

Kaljāri vienība Itālijas pēc spēka otrajā līgā ieņem 14.vietu. Ranjēri "Cagliari" vadīja arī astoņdesmito un deviņdesmito gadu mijā, palīdzot tai iekļūt A sērijā.

Ranjēri iepriekšējā darba vieta bija Anglijas premjerlīgas klubs "Watford", kas viņu atbrīvoja šī gada janvārī pēc nepilnas pussezonas darba.

Pirms tam divus gadus Ranjēri strādāja dzimtenē, kur vadīja "AS Roma" un Dženovas "Sampdoria" komandas. Itālijā viņš atgriezās pēc tam, kad tika atbrīvots no Londonas "Fulham" galvenā trenera amata.

Vēl 2016.gadā Ranjēri kopā ar Lesteras "City" sensacionāli triumfēja Anglijas premjerlīgā.

Ranjēri iepriekš Anglijas premjerlīgā strādāja arī no 2000. līdz 2004.gadam, kad vadīja spēcīgo Londonas "Chelsea" klubu, bet savas karjeras laikā viņš vadījis tādas komandas kā "Valencia", Turīnas "Juventus", "AS Roma", Milānas "Inter", Madrides "Atletico" un "Nantes". Tāpat itālis neilgu laiku bija arī Grieķijas valstsvienības galvenais treneris.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu