55 gadu vecumā mūžībā devies krievu komiķis Aleksandrs Ponomarenko

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Brāļi Ponomarenko.
Brāļi Ponomarenko. Foto: скриншот из Youtube

Sestdien mūžībā devies krievu komiķis Aleksandrs Ponomarenko, raksta medijs "Starhit".

Aleksandrs un viņa brālis Valērijs ir slavens krievu komiķu duets.

Aleksandrs nomira 55 gadu vecumā. Televīzijas raidījumu vadītājs Andrejs Malahovs, kurš vēl nesen redzēja mākslinieku, dalījās ar skumjo ziņu:

"Miris komiķis Aleksandrs Ponomarenko: vēzis. Pirms mēneša bija cerība, mēs filmējām programmu, viņš bija labā noskaņojumā... ticēja labākajam. Ļoti skumji".

Vairākus gadus Aleksandrs slēpa savu smago slimību, cerot, ka viņš ar to tiks galā. Viņa brālis Valērijs un sieva Anna viņu atbalstīja, taču brīnums nenotika, raksta portāls "Limon".

Ponomarenko par savu slimību uzzināja nejauši - pagājušajā vasarā pēc koncerta viņš pēkšņi saslima: komiķis tika nogādāts slimnīcā, kur viņam tika veikta neatliekama operācija atklātas čūlas dēļ. Pēc detalizētas pārbaudes atklājās briesmīgā diagnoze - kuņģa vēzis.

Aleksandrs vilcinājās pastāstīt mātei un brālim par savu slimību un atzina to tikai tad, kad viņiem jau radās aizdomas. Ārstēšanas dēļ populārais komiķu duets pārtrauca savu turneju un pārtrauca uzstāties. Ponomarenko tika veikti 10 ķīmijterapijas kursi, kas nepalīdzēja, tāpēc deva tika palielināta, un sāka izpausties blakusparādības - viņa kājas kļuva vārgas un uz rokām parādījās čūlas, raksta portāls "Limon".

"Šobrīd man ir 55-57 kilogrami, esmu zaudējis aptuveni 20 no saviem sākotnējiem kilogramiem, kas būs jāatgūst. Bet es nevaru neizmantot iespēju paēst no sievas rokām, man tas ļoti patīk," stāstīja Ponomarenko.

Brāļi Ponomarenko kļuva slaveni ar savu lomu Jevgeņija Petrosjana režisētajā programmā "Greizais spogulis".

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu