Apstiprina trīs spēļu diskvalifikāciju Levandovskim

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Roberts Levandovskis.
Roberts Levandovskis. Foto: AP/Scanpix

Spānijas sporta administratīvā tiesa apstiprinājusi trīs spēļu diskvalifikāciju futbola kluba "Barcelona" uzbrucējam Robertam Levandovskim, vēsta laikraksts "Mundo Deportivo".

Novembrī Levandovskim Spānijas čempionātā par tiesneša apvainojošu žestu piemērota divu spēļu diskvalifikācija, kas stāsies spēkā pēc Pasaules kausa futbolā pārtraukuma.

8.novembrī notikušajā mačā Levandovskis saņēma divas dzeltenās kartītes. Pametot laukumu, Levandovskis ar pirkstu pieskārās savam degunam, kas tika uzskatīts par mača tiesneša Hesusa Hila Mansano aizskarošu.

Levadnovskim piemērota vienas spēles diskvalifikācija par sarkano kartīti un papildu divu spēļu diskvalifikācija par aizskarošu žestu. Pats futbolists gan uzsvēra, ka šo žestu rādījis "Barcelona" galvenajam trenerim Šavi.

"Barcelona" apstrīdēja futbolistam piemēroto diskvalifikāciju, taču sporta tiesa to noraidīja.

Levandovskis nevarēs piedalīties mačos ar Barselonas "Espanyol", Madrides "Atletico" un "Getafe" komandām. Tādējādi Spānijas čempionātā viņš varētu atgriezties vien janvāra nogalē.

Levandovskis ar 13 gūtiem vārtiem ir Spānijas meistarsacīkšu rezultatīvākais spēlētājs, bet "Barcelona" pirms došanās Pasaules kausa pārtraukumā ieņēma līderpozīciju turnīra tabulā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu