"Snoop Dogg, kad iznāks jauna dziesma?" Briedis mēģina uzsākt draudzību ar pasaulslaveniem cilvēkiem (8)

Apollo.lv
Foto: Twitter/ Mairis Briedis, Shutterstock/ Apollo.lv kolāža

Latvijas bokseris, bijušais pasaules čempions boksā un viens no politiskās partijas "Saskaņa" deputāta amata kandidātiem 14. Saeimas vēlēšanās Mairis Briedis sociālajos tīklos mēģinājis uzsākt sarunu ar virkni pasaules līmeņa zvaigznēm. 

Kamēr vieni Ziemassvētkos savu viedierīci noliek tālu prom, lai baudītu laiku kopā ar ģimeni, tikmēr Mairis Briedis svētku brīvdienās bijis aktīvs sociālo tīklu lietotājs.

Viņš mikroblogošanas vietnē "Twitter" centās uzsākt sarunu ar miljardieri Īlonu Masku, amerikāņu reperi Snoop Dogg, basketbolistiem Šakilu O'Nīlu un Lebronu Džeimsu, TV personību un bijušo profesionālo kikbokseri Endrjū Teitu, futbolistu Zlatanu Ibrahimoviču, kā arī amerikāņu komiķi Kevinu Hārtu, un ne tikai...

Uzrunājot pasaules līmeņa zvaigznes, Briedis rakstīja kā sens paziņa vai draugs - jautājot sev interesējošus jautājumus, apsveicot svētkos, izsakot savu viedokli par dažādiem tematiem.

Lūk, kā Briedis mēģina uzsākt draudzību ar pasaulslaveniem cilvēkiem.

Neviena slavenība gan uz Brieža komentāriem atbildējusi nav.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Briedis ne tikai svētku laikā kļuvis aktīvs soctīklu lietotājs. Viņš nesen dižojās gan par to, kā izvilcis auto no grāvja, gan to, ka salabojis vienu no apzāģētajiem soliņiem Latvijā. Ar saviem varoņdarbiem viņš iepazīstināja, publiskojot video sociālajos tīklos.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu