VIDEO ⟩ Nozaga bronzas kaijas statuju Jūrmalā. Policija lūdz palīdzību huligānu atrašanā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pilt videost

30. novembrī plkst. 23.08 Jūrmalā, netālu no Turaidas ielas, no soliņa pie izejas uz jūru, no vides objekta "Jūrmalas baltā kaija" tika nozagta viena bronzas skulptūra – kaija. Sabojāta tika vēl viena kaijas skulptūra un soliņš. Valsts policija (VP) lūdz palīdzību vainīgo atrašanā. 

@apollo.lv Valsts policija meklē video redzamos vīriešus. Viņi tiek turēti aizdomās par bronzas kaijas nozagšanu Jūrmalā. #Jūrmala #Policija #valstspolicija ♬ original sound Apollo

Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka vienas šādas bronzas skulptūras cena ir 3800 eiro un kopējie nodarītie zaudējumi Jūrmalas valstspilsētas administrācijai ir aprēķināti 8999,92 eiro.

Izmeklēšanas laikā VP Rīgas reģiona pārvaldes Jūrmalas iecirkņa likumsargi ir ieguvuši videonovērošanas kameru ierakstus, kuros redzami iespējamie vainīgie vīrieši.

VP aicina iedzīvotājus aplūkot video un fotogrāfijas un atsaukties ikvienu, kurš atpazīst tajos redzamās personas, zvanot VP Jūrmalas iecirkņa dežūrdaļai pa tālruņa numuru 67075111 vai darbiniecei pa tālruņa numuru 67075160, vai pa policijas vienoto diennakts tālruņa numuru 110! Tāpat informēt policiju iespējams, rakstot e-pastu: ovg.jurmala@riga.vp.gov.lv.

Foto: Ekrānšāviņš

VP atgādina, ka neviena persona netiek uzskatīta par vainīgu, kamēr tās vaina noziedzīga nodarījuma izdarīšanā netiek pierādīta likumā noteiktajā kārtībā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu