VIDEO ⟩ Iespaidīgi! Daļēji aizsalis Niagāras ūdenskritums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Ziemīgie laikapstākļi ASV un Kanādā šogad ietekmējuši arī slaveno Niagāras ūdenskritumu, kas daļēji ir aizsalis, vēsta ārvalstu mediji. 

Saskaņā ar Niagāras ūdenskrituma ASV tūrisma vietni, pilnīga ūdenskrituma aizsalšana ir gandrīz neiespējama.

Pagājušajā nedēļas nogalē reģionā plosījās spēcīgs sniegputenis, kurā dzīvību zaudēja vairāk nekā 50 cilvēki.  

Niagāras ūdenskritums atrodas uz ASV un Kanādas robežas. To veido trīs ūdenskritumi. Ap 50 metrus augstais un ap 1500 metru platais ūdenskritums ir viens no populārākajiem tūrisma objektiem pasaulē. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka ziemas vētra "Eliots" ar stipru snigšanu un zemām gaisa temperatūrām līdz otrdienai bija prasījusi vairāk nekā 50 cilvēku dzīvības ASV. 

Foto: Ziemas vētra "Eliots" Bufalo

Raidsabiedrība ABC ziņoja, ka ziemas vētra "Eliots" prasījusi vismaz 55 cilvēku dzīvības, bet telekanāls CNBC ziņoja pat par 64 bojāgājušajiem.

"Eliots" atnesa metru dziļu sniegu, gaisa temperatūru zem mīnus 10 grādiem pēc Celsija un stipru vēju. Vissmagāk skarts ir Lielo ezeru rajons pie Kanādas robežas, kur simtiem tūkstošu mājsaimniecību palika bez elektrības.

Ņujorkas štata gubernatore Ketija Hokula, kas pagājušajā nedēļā izsludināja ārkārtas stāvokli, pateicās ASV prezidentam Džo Baidenam par piedāvājumu sniegt štatam federālo palīdzību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu