Daudzviet Latvijā šorīt apgrūtināta braukšana

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Apledojums. Ilustratīvs foto.
Apledojums. Ilustratīvs foto. Foto: Shutterstock

Latvijas austrumu daļā, kā arī Pierīgā un Zemgalē apledojuma un sniega dēļ šorīt ir apgrūtināta braukšana pa valsts nozīmes un reģionālajiem autoceļiem, liecina VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC) apkopotā informācija.

Pierīgā un Zemgalē ap plkst.6.50 apledojis ir Rīgas apvedceļš, Jelgavas šoseja visā garumā, kā arī Ventspils, Liepājas un Bauskas šoseju posmi dažu desmitu kilometru rādiusā ap Rīgu.

Savukārt Vidzemē un Latgalē apledojuši ir visi lielie ceļi, izņemot Tallinas šosejas posmu no Tūjas pagrieziena līdz Ainažiem, Daugavpils šoseju no Rīgas līdz Pļaviņām un Tīnūžu-Kokneses ceļu. Turklāt apmierinoši braukšanas apstākļi ir arī pa lielajiem ceļiem Daugavpils apkārtnē.

Slidenie ceļu posmi tiek kaisīti, bet sniegotie posmi - attīrīti no sniega. Uz ceļiem šorīt strādā 115 VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" ziemas dienesta tehnikas vienības, kas ir vairāk nekā vakar no rīta.

LVC atgādina, ka autovadītājiem ir jābūt īpaši uzmanīgiem, izvēloties ceļa seguma stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un ievērojot drošu distanci.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu